تبلیغات در کمانش

فنس چمنی (۶ نوع) + انواع، مشخصات و نصب فنس چمنی

حفاظی امن با پوششی سبز و زیبا

فنس چمنی چیست و انواع فنس چمنی کدامند؟ کاربرد فنس چمنی چیست و استفاده از آن چه مزایا و معایبی دارد؟ مشخصات فنس چمنی چیست؟ جنس فنس چمنی چیست و با چه ضخامت و ارتفاعی تولید می شود؟ نصب فنس چمنی به چه صورت انجام می شود؟

برای ساختمان سازی استفاده از بهترین متریال و مصالح ساختمانی در تمام مراحل ساخت ساختمان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در نظر بسیاری از افراد مراحل ساختمان سازی به مرحله سفت کاری، نازک کاری ساختمان و نهایتا نماسازی ساختمان محدود می شود، در صورتیکه محوطه سازی نیز یکی از مهمترین مراحل ساخت ساختمان است که با تجهیزات مربوط به محوطه سازی اجرا می شود.

در محوطه سازی از فنس چمنی برای حصارکشی، تزیین محوطه و همچنین بالا بردن امنیت محوطه استفاده می شود. به همین منظور می توان از فنس چمنی در انواع محوطه استفاده نمود. به عنوان مثال فنس چمنی دیوار، فنس چمنی تراس، فنس چمنی بالکن، فنس چمنی حیاط و باغ بیشترین کارایی را دارند.

فنس چمنی
فنس چمنی

اگر می خواهید با فنس چمنی و انواع آن آشنا شوید، در این مقاله همراه باشید تا بعد از بررسی انواع و مشخصات فنس چمنی با نحوه تولید، نصب و نگهداری آن آشنا شویم.

فنس چمنی چیست؟

فنس چمنی یا Grass Fence که به عنوان یکی از تجهیزات محوطه سازی کاربردی شناخته شده است، با نام های دیگری همچون فنس چمن مصنوعی، توری چمنی و حصار چمنی نیز معرفی می شود.

فنس چمنی در واقع از دو عنصر اصلی تشکیل شده است، عنصر اول همان فنس توری یا فنس باغی می باشد و عنصر دوم الیاف چمن مصنوعی که به آن الیاف چمنی نیز گفته می شود. به طور معمول جنس این نوع فنس از فلز و یا پلاستیک است که با الیاف چمنی به عنوان پوششی سبز و زیبا پوشانده می شود.

الیاف چمنی که هم در طرح رشته ای تولید می شود و هم در طرح برگ عنصری است که فنس چمنی را از دیگر فنس های توری متمایز می سازد و به آن جلوه ای خاص و زیبا می دهد. زیبایی و ظاهر سرسبز فنس چمنی به عنوان یک حصار، محافظ و جدا کننده فضا باعث شده است که به نسبت سایر فنس های توری محبوبیت بیشتری داشته باشد.

فنس چمن مصنوعی

فنس چمن مصنوعی که چمن مصنوعی عنصر اصلی سازنده آن است، در واقع همان فنس چمنی است که برای ساخت آن باید الیاف چمن مصنوعی به دور فنس توری تابیده شود.

با توجه به فضایی که قرار است، فنس چمن مصنوعی در آن اجرا شود و همچنین سلیقه افراد، هر یک از انواع فنس چمنی آکاردئونی، فنس چمنی برگی، فنس چمنی رشته ای، فنس چمنی کم تراکم و فنس چمنی پرتراکم در ابعاد مختلف می توانند انتخاب و اجرا شوند.

مشخصات فنس چمنی

مشخصات فنس چمنی را اگر بخواهیم مورد بررسی قرار دهیم، باید به بررسی انواع آن از لحاظ نوع ساخت و میزان تراکم چمن مصنوعی کار شده بر روی آن که می تواند فنس چمنی کم تراکم و یا فنس چمنی پر تراکم باشد، جنس فنس چمنی و توری آن که می تواند فلزی یا پلاستیکی باشد، ضخامت فنس چمنی، ارتفاع آن که می تواند از ۱ تا ۲ متر در اندازه و متراژهای متفاوت متغیر باشد.

در ادامه هر یک از مشخصات ذکر شده فنس چمنی را مفصلا مورد ارزیابی قرار خواهیم داد.

انواع فنس چمنی

انواع فنس چمنی را هم از نظر ظاهر توری فنس و هم از نظر تراکم چمن مصنوعی تنیده شده بر روی توری می توان مورد بررسی قرار داد. در ادامه لیستی از انواع فنس چمنی را خواهیم داشت که هر یک را به طور جداگانه مورد بررسی قرار خواهیم داد.

  • فنس چمنی آکاردئونی
  • فنس چمنی برگی
  • فنس چمنی رشته ای
  • فنس چمنی بافته شده
  • فنس چمنی پرتراکم
  • فنس چمنی کم تراکم

فنس چمنی آکاردئونی

فنس چمنی آکاردئونی که به آن دیوار سبز آکاردئونی و همچنین پنل آکاردئونی نیز گفته می شود، می تواند در ابعاد مختلف با جنس های متفاوت تولید شود. طراحی و ساخت فنس چمنی آکاردئونی به گونه ای است که اندازه طول و ارتفاع آن در حالت باز و بسته متفاوت خواهد بود. به عنوان مثال طول یک نوع فنس چمنی آکاردئونی در حالت بسته ۲۰ سانتی متر است و در حالت باز ۲ متر است.

فنس چمنی آکاردئونی نوعی دیوار سبز به حساب می آید که از آن می توان برای تزئین فضاهای مختلف به ویژه فضاهای بسته مثل بالکن و دیوار داخل ساختمان استفاده نمود. برگ های تنیده شده در فنس چمنی آکاردئونی به طور معمول شبیه به برگ گیاه پتوس می باشد، البته انتخاب طرح برگ فقط محدود به طرح پتوس نیست و می توان از طرح های دیگر مثل طرح برگ درخت انگور نیز استفاده کرد.

فنس چمنی آکاردئونی
فنس چمنی آکاردئونی

فنس چمنی برگی

فنس چمنی برگی نوع محبوب فنس چمنی است. وقتی صحبت از فنس چمنی برگی می شود، منظور طرح الیاف چمنی است که مشابه برگ درختان و یا گیاهان مختلف تولید می شود.

فنس برگ ریحون یا فنس برگ پرتقالی و فنس برگ پتوس از محبوب ترین مدل های این نوع از فنس چمنی هستند، که بنا به سلیقه مشتری در ابعاد مختلف تولید می شوند.

فنس چمنی برگی
فنس چمنی برگی

فنس چمنی رشته ای

فنس چمنی رشته ای در نگاه اول شما را یاد بافت چمن می اندازد. در واقع طرح الیاف چمنی به کار رفته در فنس چمنی رشته ای مشابه با چمن مصنوعی است. فنس چمنی رشته ای در ابعاد مختلف، هم به صورت کم تراکم و هم به صورت پر تراکم تولید می شود.

فنس چمنی رشته ای
فنس چمنی رشته ای

فنس چمنی بافته شده

فنس چمنی بافته شده همان نوعی از فنس چمنی است که در بیشتر محوطه ها در ابعاد استاندارد به چشم می آید. فنس چمنی بافته شده در واقع از بافته شدن سیم مفتول گالوانیزه و الیاف چمنی تولید می شود. مفتول گالوانیزه ای که در فنس چمنی بافته شده، به کار می رود به استحکام و مقاومت آن در برابر عوامل محیطی کمک می کند. به همین دلیل فنس چمنی بافته شده که بنا به سلیقه و نیاز شما می تواند کم تراکم و یا پرتراکم باشد، یکی از بهترین انواع فنس چمنی است که می تواند برای حصار کشی باغ و دیگر محوطه ها استفاده شود.

الیاف چمنی به کار رفته در این نوع فنس چمنی نیز باید در برابر تغییرات آب و هوایی مقاوم باشد، همچنین باید ضد حریق، ضد آب و ضد حشره باشد، که الیاف چمنی پی وی سی یکی از بهترین گزینه هایی است که می تواند در فنس چمنی بافته شده به کار رود.

فنس چمنی بافته شده
فنس چمنی بافته شده

فنس چمنی پرتراکم

فنس چمنی پرتراکم که به طور معمول فنس چمنی چشمه ۴ است، یکی از بهترین انواع فنس چمنی به حساب می آید. فنس چمنی چشمه ۴ از لوزی های ۴*۴ سانتی متر تشکیل شده است و به نسبت فنس چمنی ۵ چشمه تراکم بیشتری دارد.

از فنس چمنی پرتراکم می توان برای بالکن، دور استخر و به طور کلی فضاهای خصوصی از آن استفاده کرد، چرا که در این فضاها حفظ حریم خصوصی بسیار مهم است و تراکم بالای فنس چمنی می تواند به محصور کردن فضا و کاهش دید کمک کند.

البته استفاده از فنس چمنی پرتراکم که در واقع الیاف چمنی آن با تراکم بیشتری به دور مفتول تنیده است، فقط برای بالکن و دور استخر مورد استفاده قرار نمی گیرد بلکه بنا به سلیقه شما می تواند در فضاهای دیگری مثل دور حیاط، باغ، رستوران، کافه، روف گاردن و غیره اجرا شود.

فنس چمنی پرتراکم
فنس چمنی پرتراکم

فنس چمنی کم تراکم

فنس چمنی کم تراکم که عموما فنس چمنی ۵ چشمه با لوزی های ۵*۵ هستند، الیاف چمنی آن ها با چگالی و تراکم کمتری به دور سیم مفتول تابیده شده اند. فنس چمنی کم تراکم به راحتی نور را از خود عبور می دهد و نسبت به نوع فنس چمنی پر تراکم نمی تواند در کاهش دید تاثیر بگذارد. به همین دلیل استفاده از آن برای فضاهای خصوصی که نیاز به پوشش بالایی دارند، پیشنهاد نمی شود.

فنس چمنی کم تراکم به عنوان یک حصار و جدا کننده می تواند در اطراف باغ و به طور کلی در محوطه سازی و همچنین به عنوان یک عنصر دکوراتیو در دکوراسیون داخلی عمل کند. از فنس چمنی کم تراکم می توان به عنوان پارتیشن در فضاهای داخلی باغ رستوران ها و غیره نیز استفاده نمود.

فنس چمنی کم تراکم
فنس چمنی کم تراکم

جنس فنس چمنی

جنس فنس چمنی تاثیر مستقیمی بر طول عمر آن دارد. از آنجایی که فنس چمنی متشکل از توری فنس و الیاف چمنی است، جنس فنس چمنی را از دو منظر به شرح زیر می توان مورد بررسی قرار داد:

  • جنس توری فنس چمنی
  • جنس الیاف فنس چمنی

جنس توری فنس چمنی

جنس توری فنس چمنی با توجه به اینکه این فنس در کجا قرار است، استفاده شود می تواند در دو نوع زیر انتخاب شود:

  • توری فلزی فنس چمنی
  • توری پلاستیکی فنس چمنی

توری فلزی فنس چمنی جنس محبوب توری فنس چمنی است که هم برای فنس های داخلی و هم برای فنس هایی که در فضای باز اجرا می شوند، کاربرد دارد.

توری پلاستیکی فنس چمنی به نسبت توری فلزی فنس چمنی سبک وزن تر است و بهتر است فقط برای فنس های چمنی که قرار است در داخل فضا به عنوان پارتیشن استفاده شوند به کار رود، چرا که پلاستیک مقاومت کمی در برابر تغییرات آب و هوایی و حتی وزش باد دارد و پیشنهاد نمی شود از آن در فضاهای باز مثل دور باغ استفاده شود.

جنس الیاف فنس چمنی

جنس الیاف فنس چمنی از پلی وینیل کلراید می باشد که به آن الیاف PVC نیز گفته می شود. الیاف PVC پلیمری است که در برابر تغییرات آب و هوایی، UV آفتاب، برف و باران و حتی ورود حشرات مقاوم است. در مواد تشکیل دهنده این نوع الیاف از مواد ضد حریق استفاده شده است و آن را به الیافی غیر قابل اشتعال تبدیل کرده است.

ضخامت فنس چمنی

ضخامت فنس چمنی زمانی می تواند به درستی مورد ارزیابی قرار بگیرد، که مجموع قطر مفتول و تراکم الیاف چمنی بررسی شوند. هر چه قطر مفتول های به هم تابیده شده بیشتر باشد، ضخامت فنس چمنی نیز بیشتر می شود. البته تراکم الیاف های چمنی که بر روی توری فنس چمنی نصب می شوند و ظاهری شبیه به چمن و یا برگ گیاهان طبیعی را دارند هم بر ضخامت فنس چمنی تاثیر می گذارند.

ارتفاع فنس چمنی

ارتفاع فنس چمنی با توجه به فضایی که قرار است، فنس چمنی در آن اجرا شود، به طور استاندارد می تواند بین ۱ تا ۲ متر متفاوت باشد. به عنوان مثال به جای دیوار چینی با مصالح مختلف در دور باغ می توان از فنس چمنی با ارتفاع ۲ متر استفاده کرد.

پیشنهاد مقاله: اصول، مراحل و مصالح دیوار چینی را در کمانش بخوانید.

دیوار چینی

به طور کلی کاربردی ترین ارتفاع های فنس چمنی به شرح زیر می باشد:

  • فنس چمنی ۱ متری
  • فنس چمنی ۱.۵ متری
  • فنس چمنی ۲ متری

فنس های چمنی با ارتفاع های ۱، ۱.۵ و ۲ متر هم می توانند به صورت پرتراکم و ۴ چشمه تولید شوند و هم به صورت کم تراکم و ۵ چشمه. همچنین فنس چمنی آکاردئونی، فنس چمنی برگی و رشته ای نیز می توانند در هر یک از ارتفاع های استاندارد ذکر شده تولید شوند.

طول فنس چمنی

طول فنس چمنی در واقع همان طول رول یا طاقه فنس چمنی است که به طور استاندارد ۱۰ متر می باشد. بسته به اینکه فضایی که قرار است در آن فنس چمنی اجرا شود، چند متر باشد می توان تعداد رول های فنس چمنی می تواند تغییر کند. به عنوان مثال برای یک تراس ۲۰ متری که قرار است، فنس چمنی در آن اجرا شود به دو رول یا اصطلاحا دو طاقه فنس چمنی نیاز است.

ابعاد فنس چمنی

ابعاد فنس چمنی با در نظر گرفتن ارتفاع فنس چمنی و طول هر رول فنس چمنی محاسبه می شود. مهمترین فاکتور محاسبه ابعاد فنس چمنی، ارتفاع آن است که با توجه به نیاز می تواند ۱، ۱.۵ و ۲ متر در نظر گرفته شود. طول هر رول فنس چمنی نیز به طور استاندارد ۱۰ متر است. با توجه به این داده ها می توان ابعاد فنس چمنی را به شرح زیر محاسبه نمود:

  • ابعاد فنس چمنی ارتفاع ۱ متر: ۱۰ متر (طول استاندارد) * ۱ متر (ارتفاع) = 10 متر مربع
  • ابعاد فنس چمنی ارتفاع ۱.۵ متر: ۱۰ متر (طول استاندارد) * ۱.۵ متر (ارتفاع) = 15 متر مربع
  • ابعاد فنس چمنی ارتفاع ۲ متر: ۱۰ متر (طول استاندارد) * ۲ متر (ارتفاع) = 20 متر مربع

کاربرد فنس چمنی

کاربرد فنس چمنی را نمی توان فقط محدود به دور باغ و حیاط دانست. فنس چمنی علاوه بر اینکه می تواند به عنوان یک حصار عمل کند، می تواند به عنوان یک پارتیشن برای جداسازی بعضی از فضاهای داخلی نیز مورد استفاده قرار بگیرد.

در ادامه لیستی از کاربردهای فنس چمنی را خواهیم داشت:

  • فنس چمنی دیوار
  • فنس چمنی تراس
  • فنس چمنی بالکن
  • فنس چمنی روف گاردن
  • فنس چمنی باغ
  • فنس چمنی محوطه
  • فنس چمنی دور استخر

فنس چمنی دیوار

فنس چمنی دیوار جایگزین مناسب فنس های توری ساده ای است که به عنوان حصار دور دیوار حیاط کشیده می شود. البته فنس چمنی دیوار علاوه بر دیوار حیاط می تواند برای دیوارهای داخلی نیز استفاده شود.

انتخاب ارتفاع، تراکم فنس چمنی دیوار و همچنین طرح فنس چمنی که رشته ای یا برگی است، متناسب با سلیقه شما می تواند متفاوت باشد. به عنوان مثال اگر می خواهید فنس چمنی دیوار حیاط شما، جلوه ای طبیعی داشته باشد که در نگاه اول همچون یک گرین وال طبیعی به چشم آید، می توانید ارتفاع آن را ۲ متر انتخاب کنید که الیاف چمنی آن پرتراکم و ۴ چشمه به طرح برگ باشد.

فنس چمنی دیوار
فنس چمنی دیوار

فنس چمنی تراس

فنس چمنی تراس اگر قرار است که فقط حکم یک عنصر دکوراتیو را داشته باشد، هم می تواند از نوع پرتراکم و ۴ چشمه انتخاب شود و هم می تواند از نوع کم تراکم و ۵ چشمه انتخاب شود، اما اگر قرار است فنس چمنی برای جلوگیری از دید مزاحم اجرا شود بهتر است از نوع پرتراکم و ۴ چشمه انتخاب شود. ارتفاع فنس چمنی تراس با توجه به ارتفاع دیوار یا نرده های تراس می تواند، متفاوت باشد.

از آنجایی که فنس چمنی تراس می تواند جنبه تزئینی نیز داشته باشد، بسیار مهم است که انتخاب طرح الیاف چمنی آن به عهده صاحب خانه باشد. الیاف چمنی می تواند در طرح رشته ای و در طرح گیاهان مختلف انتخاب شود.

فنس چمنی تراس
فنس چمنی تراس

فنس چمنی بالکن

فنس چمنی بالکن علاوه بر اینکه می تواند بنا به سلیقه و نیاز شما از نوع پرتراکم و یا کم تراکم انتخاب شود، می تواند آکاردئونی نیز باشد. فنس چمنی آکاردئونی یکی از بهترین گزینه هایی است که از آن می توان در بالکن و فضاهای کوچک و بسته استفاده نمود، چرا که این نوع فنس باز و بسته می شود و به راحتی قابل جا به جایی است.

چه فنس چمنی آکاردئونی انتخاب شما برای بالکن باشد، چه فنس های بافته شده ثابت، انتخاب اندازه چشمه های آن با شما است. اندازه چشمه ها که در واقع اندازه ابعاد لوزی شکل روی توری فنس چمنی هستند، می توانند در تراکم الیاف چمنی تاثیر بگذارند. اگر دوست دارید فنس چمنی بالکن شما پرتراکم باشد و جلوی دید مزاحم را بگیرد و حتی تا حدودی مانع از عبور نور شود، فنس چمنی ۴*۴ یا همان ۴ چشمه انتخاب خوبی برای شما است. اما اگر دوست دارید، نور بیشتری داشته باشید و پرتراکم بودن فنس چمنی برایتان اهمیتی ندارد، فنس چمنی ۵*5 یا همان ۵ چشمه انتخاب خوبی برای شما است.

فنس چمنی بالکن
فنس چمنی بالکن

فنس چمنی روف گاردن

فنس چمنی روف گاردن همچون یک پارتیشن نقش جدا کننده فضا را دارد. فنس چمنی روف گاردن می تواند به عنوان یک عنصر تزئینی در روف گاردن اجرا شود.

ارتفاع، میزان تراکم و طرح الیاف چمنی برای فنس چمنی روف گاردن بسته به سلیقه شما اجرا خواهد شد. به عنوان مثال فنس چمنی برگی پرتراکم یکی از شیک ترین انتخاب ها برای روف گاردن خواهد بود که می تواند در تبدیل شدن فضای روف گاردن به محیطی آرام و صمیمی نقش داشته باشد.

فنس چمنی روف گاردن
فنس چمنی روف گاردن

فنس چمنی باغ

فنس چمنی باغ به طور معمول به منظور حصار کشی باغ استفاده می شود. در بسیاری از موارد که امکان پرداخت هزینه مصالح دیوار چینی برای باغ وجود ندارد، می توان از فنس که به نسبت مقرون به صرفه است، استفاده نمود.

فنس چمنی باغ علاوه بر اینکه نقش حصار را دارد، می تواند به زیبایی باغ نیز کمک کند. ابعاد فنس چمنی باغ با توجه به مساحت باغ متفاوت خواهد بود. اگر قصد ندارید که از محیط اطراف به فضای داخل باغ دیدی وجود نداشته باشد، می توانید از فنس چمنی ارتفاع ۲ متر که الیاف چمنی داخل آن پرتراکم است استفاده کنید.

فنس چمنی باغ
فنس چمنی باغ

فنس چمنی محوطه

فنس چمنی محوطه یکی از تجهیزات محوطه سازی است که می تواند برای هر نوع محوطه ای اجرا شود. به عنوان مثال در محوطه ویلا می توان از فنس چمنی هم به منظور حفاظ کشی و هم به منظور ایجاد فضایی دلنشین استفاده کرد.

فنس چمنی محوطه می تواند به همراه دیگر تجهیزات محوطه سازی مثل چمن مصنوعی، آبنما، مبلمان باغی و غیره در محوطه اجرا شود و آن را به محیطی زیبا و کاربردی تبدیل کند.

فنس چمنی محوطه
فنس چمنی محوطه

فنس چمنی دور استخر

فنس چمنی دور استخر یکی از بهترین گزینه هایی است که می تواند فضای استخر که یک فضای خصوصی می باشد را امن نگه دارد. فنس چمنی دور استخر بهتر است که از نوع پرتراکم و ۴ چشمه انتخاب شود تا از سمت پشت فنس هیچ دیدی به استخر وجود نداشته باشد. این که ارتفاع فنس چمنی دور استخر به چه اندازه باشد، در گرو این است که ارتفاع دیوار محوطه ای که استخر در آن قرار دارد و قرار است فنس بر روی آن نصب شود، به چه اندازه باشد. به طور کلی بهتر است ارتفاع فنس چمنی برای دور استخر زیاد باشد.

فنس چمنی دور استخر
فنس چمنی دور استخر

مزایای فنس چمنی

مزایای فنس چمنی را که بدانید با خیال راحت تری می توانید با توجه به نیازتان، نوعی از آن را انتخاب کنید. در ادامه لیستی از مهمترین مزایای فنس چمنی را به عنوان یکی از تجهیزات محوطه سازی خواهیم داشت:

  • زیبایی فنس چمنی به نسبت فنس توری
  • استفاده از فنس چمنی به عنوان حفاظ
  • استفاده از فنس چمنی به عنوان پارتیشن
  • ماندگاری و دوام فنس چمنی
  • مقاوم بودن در برابر رطوبت
  • مقاوم بودن در برابر دمای بالا
  • ضد حشره بودن فنس چمنی
  • نگهداری راحت از فنس چمنی
  • شستشوی آسان فنس چمنی
  • نصب راحت فنس چمنی
  • مقرون به صرفه بودن فنس چمنی

معایب فنس چمنی

معایب فنس چمنی در مقابل مزایای آن تقریبا ناچیز است، فقط کافیست در زمان تهیه آن به کیفیت متریال به کار رفته در آن توجه کنید. در ادامه به بررسی معایب فنس چمنی خواهیم پرداخت:

  • زنگ زدن و تخریب شدن مفتول های توری فنس چمنی در صورت مرغوب نبودن جنس آن
  • خراب شدن و از بین رفتن الیاف چمنی فنس چمنی در صورت مرغوب نبودن جنس آن
  • نیازمند نظافت
  • قیمت بالاتر فنس چمنی به نسبت فنس توری ساده

نصب فنس چمنی

نصب فنس چمنی با رعایت چند نکته به راحتی امکان پذیر است. مهمترین نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که آیا فضای شما به شاسی کشی نیاز دارد یا خیر.

اگر برای باغ یا حیاط و به طور کلی محوطه بزرگی که قرار است در آن فنس چمنی نصب و اجرا شود، از قبل میله ای به عنوان تکیه گاه برای فنس وجود نداشته باشد که آن را در برابر وزش باد و دیگر عوامل محیطی مستحکم سازد، در زمان نصب فنس چمنی به شاسی کشی نیاز است. اما اگر زیر کار نرده وجود داشته باشد، باید فنس را باز کرد، به طور کامل کشید و با بست کمری یا سیم مفتول فنس چمنی را به نرده وصل کرد. اگر هم قرار است، فنس چمنی بر روی دیوار نصب شود، می توان از رولپلاک فنس یا میخ کوب استقاده کرد.

برای شاسی کشی می توان از قوطی ها یا لوله های فلزی مخصوص استفاده کرد. به طور معمول فاصله بین لوله های فلزی بین ۱.۵ تا ۲ متر انتخاب می شود. به عنوان مثال اگر جای قرار گیری شاسی ها یا همان لوله های فلزی در فاصله ۲ متری از یکدیگر برآورد شود، یک طاق فنس چمنی به ۵ لوله فلزی به عنوان تکیه گاه نیاز دارد.

اما برای نصب فنس چمنی به جز شاسی کشی، باید مراحل دیگری نیز اجرا شوند. به طور کلی می توان مراحل نصب فنس چمنی را به پنج مرحله اصلی طبق لیست زیر تقسیم بندی نمود:

  1. تعیین محل
  2. پاکسازی محل از هر گونه گیاه
  3. تعیین محل قرار گیری شاسی (در صورت نیاز به شاسی کشی)
  4. شاسی کشی (در صورت نیاز به شاسی کشی)
  5. اجرای رول فنس چمنی
نصب فنس چمنی
نصب فنس چمنی

تولید فنس چمنی

تولید فنس چمنی توسط دستگاه فنس چمنی انجام می شود. در واقع دو رشته مفتولی و یک فیلم الیاف PVC به ضخامت ۱۰۰ میکرون به عرض ۸ تا ۱۰ سانتی متر به یکدیگر تنیده می شوند و خروجی کار می شود یک مفتول چمنی. در نهایت مفتول چمنی تولید شده، به وسیله دستگاه فنس چمنی به یک طاقه فنس چمنی یا همان رول فنس چمنی به طول ۱۰ متر تبدیل می شود.

تولید فنس چمنی با چشمه های متفاوت که محبوب ترین و کاربردی ترین نوع آن فنس ۴ چشمه با لوزی های ۴*۴ سانتی متری و فنس ۵ چشمه با لوزی های ۵*5 سانتی متری است، امکان پذیر می باشد. تولید فنس چمنی در ارتفاع ۱، ۱.۵ و ۲ متر نیز انجام می شود.

تولید فنس چمنی با اندازه چشمه های متفاوت که تعیین کننده کم تراکم و پرتراکم بودن آن است، در ارتفاع های استاندارد ذکر شده، بنا به نیاز بازار صورت می گیرد.

نگهداری فنس چمنی

نگهداری فنس چمنی کار دشواری نیست و این یکی از مزیت های فنس چمنی به حساب می آید. درست است که فنس چمنی در هر محیطی که باشد، به مرور زمان آلودگی های آن محیط را به خود جذب می کند، اما به راحتی می توان آن را تمیز کرد.

برای شستشوی فنس چمنی که یکی از امن ترین روش های نگهداری فنس چمنی می باشد، کافیست یک شلنگ آب پر فشار، مقداری مواد شوینده و جاروی مو بلند در دسترس باشد تا به وسیله آنها، این نوع فنس را تمیز کرد. شما می توانید بدون نگرانی بابت نگهداری فنس چمنی آن را برای محوطه خود تهیه کنید.

کلام آخر

فنس چمنی که یکی از تجهیزات محوطه سازی به حساب می آید، هم می تواند نوعی حصار برای محوطه هایی همچون باغ و حیاط باشد و هم نوعی پارتیشن در فضاهای داخلی. فنس چمنی در انواع متفاوتی همچون فنس چمنی برگی، فنس چمنی رشته ای، فنس چمنی آکاردئونی، فنس چمنی پرتراکم و کم تراکم در ارتفاع ۱، ۱.۵ و ۲ متر تولید می شود. طول هر رول یا طاقه فنس چمنی نیز به طور استاندارد ۱۰ متر می باشد.

فنس چمنی به نسبت فنس توری زیبایی بیشتری دارد، در برابر رطوبت و دمای بالا مقاوم است و علاوه بر آن نگهداری از آن بسیار ساده است، به همین دلیل یکی از محبوب ترین انواع فنس می باشد.

امیدواریم این مقاله برای شما کاربردی بوده باشد و از خواندن آن لذت برده باشید.

سوالات متداول فنس چمنی

فنس چمنی به انگلیسی چه می شود؟

فنس چمنی به انگلیسی می شود: Grass Fence

فنس چمنی برگی چه مدل هایی دارد؟

فنس چمنی برگی مشابه با برگ گیاهان تولید می شود. از محبوب ترین مدل های فنس چمنی برگی می توان به مدل فنس برگ پرتقالی یا فنس برگ ریحون اشاره نمود.

آیا حصار چمنی می‌تواند به عنوان یک حفاظ عمل کند؟

بله، حصار چمنی یا همان فنس چمنی هم می تواند به عنوان یک حفاظ عمل کند و هم به عنوان پارتیشن برای جداسازی فضاها.

فنس چمنی آکاردئونی مناسب چه فضاهایی است؟

فنس چمنی آکاردئونی مناسب تزیین فضاهای کوچک و بسته می باشد، چرا که فنس چمنی آکاردئونی به راحتی باز و بسته می شود و قابلیت جا به جایی در فضاهای کوچک را دارد.

جنس چمن فنسی چیست؟

جنس چمن فنسی از الیاف PVC یا پلی وینیل کلراید می باشد. این الیاف در برابر تغییرات آب و هوایی، برف و باران و نور آفتاب مقاوم است و تغییر رنگ نمی دهد. همچنین در دردون این الیاف از مواد ضد حریق استفاده شده است که آن را به الیافی غیرقابل اشتعال تبدیل می کند.

می توانید این نوشته را به اشتراک بگذارید.

مقالات مرتبط
وال پست

وال پست (۳ نوع) + انواع، دیتیل و اجرای وال پست

واش بتن

واش بتن (۵ نوع) + انواع، ابعاد و اجرای موزاییک واش بتن

نورپردازی نما

نورپردازی نما (۷ نوع) + انواع، تجهیزات و اصول نورپردازی نما

نمای کلاسیک

نمای کلاسیک (۵ نوع) + انواع، اجرا و اصول طراحی نمای کلاسیک

خبرهای داغ کمانش

با عضویت در لیست مشترکین کمانش از  لیست همکاری در فروش، تخفیفات در تبلیغات کمانش، جدیدترین مقالات، همکاری با تمامی برندهای صنعت ساختمان و دیگر فرصت ها برخوردار بشوید.

آیکون لوگو کمانش

هنوز عضو کمانش نشدی؟

کمانش در شبکه های اجتماعی

با همراهی کمانش در شبکه های اجتماعی از معرفی برندهای برتر صنعت ساختمان، آموزش های کوتاه و کاربردی، تخفیفات در تبلیغات کمانش، جدیدترین مقالات و دیگر فرصت ها برخوردار بشوید.