مزایای ثبت نام تو کمانش

معرفی انواع دکوراسیون حمام (7 نوع) + رنگ، مدل، چیدمان و اصول طراحی

تجربه استحمامی دلنشین

حمام فضایی از خانه است که همه ما برای رسیدگی به نظافت شخصی خود از آن استفاده می‌ کنیم، اما آیا رسیدگی به نظافت شخصی تنها دلیل استفاده ما از حمام است؟ قطعا خیر. استحمام علاوه بر اینکه یک روش پاکسازی است، بر خلق و خو، آرامش روان و همچنین بهبود خواب ما نیز تاثیر می گذارد. به طور حتم اگر طراحی فضای حمام استاندارد باشد و دیزاین آن متناسب با سلیقه ما باشد، تجربه استحمام نیز برایمان دلنشین تر خواهد بود، پس نباید از دکوراسیون حمام برای داشتن تجربه استحمامی بهتر غافل شد.

دکوراسیون حمام
دکوراسیون حمام

حالا که اهمیت دکوراسیون حمام را درک کردیم، در این مقاله کمانش با هم سری به دنیای شگفت انگیز و متنوع آن بزنیم تا با انواع محبوب آن، انواع رنگ و مدل، مهمترین متریال، تجهیزات و لوازم، شرایط تغییر دکوراسیون آن آشنا شویم. و در نهایت به بررسی چندین ایده برای دکوراسیون و دیزاین حمام بپردازیم.

دکوراسیون حمام

دکوراسیون حمام یا Bathroom Decoration که بخشی از دکوراسیون داخلی به حساب می آید، باید به صورت اصولی توسط یک طراح دکوراسیون داخلی انجام شود. در فرهنگ ما که استحمام برای رسیدگی به نظافت شخصی یک امر روزانه تلقی می شود، نمی توان از ضرورت وجود یک حمام شیک و دلباز در خانه چشم پوشی کرد.

شاید بسیاری از ما حمام را محدود به فضایی بدانیم که قرار است در آن به نظافت شخصی بپردازیم، اما اگر بدانیم استحمام و ارتباط با آب چه اثری بر خلق و خو و روان ما می گذارد، به طور قطع نظرمان در رابطه با استحمام و مدت زمانی که قرار است در حمام بگذرانیم، عوض می شود. اما آیا استحمام در هر حمامی می تواند لذت بخش باشد؟

اگر در زمان اجرا و ساخت حمام از زیباترین و بهترین متریال استفاده نشود، اگر تجهیزات حمام استاندارد نباشند و اگر به هارمونی رنگ های به کار رفته در حمام توجه نشده باشد، استحمام در آن حمام می تواند برایمان لذت بخش باشد؟ شاید با خواندن این جملات، جملات و سوالات دیگری نیز در ذهن شما نقش ببندند و به فکر تغییر دکوراسیون حمام خانه خود بیفتید. بله، چیدمان حمام، انتخاب بهترین متریال، لوازم و تجهیزات برای حمام متناسب با سلیقه شما می تواند حمام را به فضایی خوب و مناسب برای گذراندن چند دقیقه در روز تبدیل کند.

طراح دکوراسیون حمام

طراح دکوراسیون حمام و سرویس بهداشتی همان طراح دکوراسیون داخلی است. در واقع مهندس معماری که تحصیلات عالیه خود را در گرایش طراحی دکوراسیون داخلی تکمیل کرده است، می تواند به طراحی دکوراسیون سرویس بهداشتی و حمام، دکوراسیون آشپزخانه، دکوراسیون پذیرایی و به طور کلی طراحی دکوراسیون داخلی بپردازد.

طراح دکوراسیون داخلی علاوه بر اینکه در زمان بازسازی ساختمان ایده ها و طرح هایی را برای دیزاین و دکوراسیون فضاهای داخل ساختمان ارائه می دهد، در زمان طراحی ساختمان نیز می تواند با طراح ساختمان همکاری داشته باشد. طراح دکوراسیون با استفاده از متریال، لوازم و تجهیزات حمام و همچنین با توجه به متراژ و نوع لوله کشی به دکوراسیون و دیزاین حمام می پردازد.

طراحی دکوراسیون حمام

طراحی دکوراسیون حمام به عنوان بخشی از طراحی دکوراسیون داخلی به عهده طراح دکوراسیون داخلی است. طراح دکوراسیون قبل از اجرا و پیاده سازی دکوراسیون حمام، آشپزخانه و دیگر فضاهای داخلی ساختمان، برای بالا بردن سرعت طراحی، از نرم افزارهای مربوطه مثل AutoCad و SketchUp و 3D Max و Revit و Rhino استفاده می کند و فضا را به صورت سه بعدی طراحی می کند.

در زمان طراحی دکوراسیون حمام نوع متریال، تجهیزات و لوازم مربوط به دیزاین حمام باید مشخص شوند تا در نهایت طراحی دکوراسیون حمام با توجه به سبک انتخابی برای دکور حمام که مدرن، کلاسیک، نئوکلاسیک و یا سنتی باشد، صورت گیرد.

اصول دکوراسیون حمام

اصول دکوراسیون حمام فارغ از اینکه متراژ حمام به چه اندازه باشد و دکوراسیون انتخابی برای حمام مدرن در نظر گرفته شود یا کلاسیک، نئوکلاسیک و سنتی در همه موارد یکسان است.

کاشی، سرامیک و سنگ از مصالح ساختمانی کاربردی هستند که نظر بسیاری از طراحان دکوراسیون داخلی را برای دکور کردن حمام به خود جلب کرده اند، زیرا این مصالح ساختمانی به دلیل تنوعی که در رنگ، طرح و اندازه دارند، هم می توانند به عنوان دیوارپوش حمام اجرا شوند و هم به عنوان کفپوش حمام.

بعد از آن باید این موضوع را در نظر داشت که حمام فضایی نیست که بخواهد با انواع اکسسوری بزرگ دکور شود، چرا که به طور معمول حمام یکی از کوچک ترین اتاق های خانه محسوب می شود و شلوغ شدن آن نه تنها کارایی آن را محدود می سازد، بلکه از لحاظ بصری نیز زیباییش را از دست می دهد. دیزاین حمام باید به گونه ای باشد که فردی از آن استفاده می کند، فضای کافی برای ایستادن، چرخیدن و همچنین برای خشک کردن خود داشته باشد. پس یکی از مهمترین اصول دکوراسیون این فضا استفاده از اکسسوری ها و تجهیزات متناسب با متراژ حمام و طراحی رختکن حمام است.

رنگ و نور دو اصل مهم دیگر در دکوراسیون و دیزاین حمام هستند که باید به درستی انتخاب شوند. طراح دکوراسیون بهترین فردی است که می تواند در انتخاب رنگ با توجه به سلیقه شما و همچنین سبک منتخب شما برای دکوراسیون حمامتان، به شما کمک کند. به عنوان مثال رنگ آبی در حمام می تواند به شما آرامش دهد یا رنگ سفید حمام در کنار آرامشی که می دهد، در بزرگتر دیده شدن حمام نیز نقش دارد. و در نهایت نورپردازی درست و اصولی می تواند تکمیل کننده زیبایی حمام باشد.

مهمترین اصول دکوراسیون حمام را در موارد زیر می توان خلاصه کرد:

  • استفاده از دیوارپوش و کفپوش زیبا و ضدآب
  • استفاده از اکسسوری و تجهیزات متناسب با متراژ حمام
  • طراحی رختکن حمام
  • انتخاب رنگ
  • نورپردازی متناسب با سبک دکوراسیون
  • استفاده نکردن از وسایل نوک تیز در حمام

چیدمان دکوراسیون حمام

چیدمان دکوراسیون حمام باید به گونه ای باشد که فرد در حمام احساس راحتی کند و به راحتی بتواند از فضای حمام برای استحمام و رسیدگی به نظافت شخصی استفاده کند. در چیدمان حمام باید به چیدمان تجهیزات اصلی و مورد نیاز در حمام توجه ویژه ای شود. به عنوان مثال قرار گرفتن دوش در بخش مناسبی از حمام و همچنین قرار گرفتن آینه در حمام که دو عنصر اصلی برای دیزاین حمام هستند، بسیار مهم است.

تفاوتی ندارد چیدمان حمام کوچک مد نظر باشد یا چیدمان حمام بزرگ، در هر صورت دوش حمام باید در گوشه ای از حمام نصب شود و آینه حمام نیز در بالای روشویی. یکی دیگر از تجهیزات و لوازمی که در بعضی از حمام ها استفاده می شود، وان است. اما قبل از تهیه وان متراژ و مدل حمام را باید در نظر گرفت.

در چیدمان حمام کوچک پیشنهاد می شود، از وان استفاده نشود و فقط دوش در گوشه ای از حمام نصب شود. اما اگر حمام شما بزرگ است و قرار است چیدمان دکوراسیون حمام بزرگ را انجام دهید، می توانید از کابین دوش استفاده کنید.

کابین دوش به شما این امکان را می دهد که فضایی که قرار است در آن دوش بگیرید را از دیگر فضاهای حمام تفکیک کنید. این امر در چیدمان دکوراسیون حمام باعث می شود، هم در زمان نظافت فضای حمام راحت تر باشید و هم اگر در داخل حمام وان یا توالت فرنگی وجود دارد و دیگر افراد خانواده در زمان استحمام شما احتیاج به استفاده از آن ها را دارند، فضای خصوصی شما حفظ شود. اگر حفظ فضای خصوصی در حمام برایتان مهم است، از کابین دوش با شیشه رفلکس مات در چیدمان حمام خود غافل نشوید.

این نکته را در نظر داشته باشید که شما باید در حمام احساس راحتی داشته باشید، پس چیدمان آن باید به گونه ای باشد که هم فضای خصوصیتان حفظ شود و هم وسایل اضافی در فضای حمام برایتان دست و پا گیر نباشند.

چیدمان دکوراسیون حمام
چیدمان دکوراسیون حمام

انواع دکوراسیون حمام

انواع دکوراسیون حمام برای سلایق مختلف و همچنین متناسب با متراژهای متفاوت حمام تعریف شده اند. درست است سبک دکوراسیون مدرن برای حمام در بین انواع دیگر محبوب تر است و در هر نوع حمامی با هر متراژی قابل اجرا است، اما همه انواع برای همه متراژها مناسب نیستند. حمام کوچکی را در نظر بگیرید که دکوراسیون آن به سبک ترکی طراحی شده باشد، آیا به نظر شما حوضچه های معروف در حمام های ترکی در حمام های کوچک کاربردی دارند؟

حالا با دانستن این نکته می توانیم به سراغ بررسی انواع دکوراسیون حمام برویم. در ادامه لیستی از انواع آن را خواهیم داشت:

  • دکوراسیون حمام مدرن
  • دکوراسیون حمام کلاسیک
  • دکوراسیون حمام نئوکلاسیک
  • دکوراسیون حمام سنتی
  • دکوراسیون حمام ایرانی
  • دکوراسیون حمام ترکی
  • دکوراسیون حمام عربی

دکوراسیون حمام مدرن

دکوراسیون حمام مدرن از محبوب ترین انواع سبک های دکوراسیون برای حمام به حساب می آید. تفاوتی نمی کند دکوراسیون مدرن برای حمام مد نظر باشد یا فضاهای داخلی دیگر یک خانه، در هر صورت زمانی که صحبت از سبک مدرن در دکوراسیون داخلی می شود، باید انتظار دیدن هنر و خلاقیت معمار یا طراح دکوراسیون داخلی را در عین سادگی داشت.

میکروسمنت، سمنت برد، بتن اکسپوز، کاشی و سرامیک ساده جزو محبوب ترین مصالح ساختمانی هستند که از آنها می توان به عنوان متریال مناسب حمام مدرن برای اجرای پوشش نهایی دیوار استفاده کرد.

رنگ و طرح متریال و همچنین تجهیزات حمام مدرن باید خنثی انتخاب شود تا مینیمال بودن این سبک از دیزاین به خوبی مشخص شود. اگر قرار است حمام خود را به سبک مدرن دیزاین کنید، استفاده از لوازم و تجهیزات غیرضروری در داخل حمام را فراموش کنید و تا حد امکان حمام را ساده و خلوت دکور کنید. در نهایت استفاده از چراغ دیواری کم نور می تواند تکمیل کننده دکوراسیون مدرن برای حمام شما باشد.

به طور خلاصه می توان گفت، دکوراسیون مدرن حمام باید ویژگی های زیر را داشته باشد:

  • به کار بردن خطوط صاف و اشکال هندسی منظم
  • خنثی بودن رنگ
  • خلوت بودن داخل حمام
  • نورپردازی متناسب با سبک مدرن

دکوراسیون حمام مدرن را می توان برای هر متراژ حمامی طراحی و اجرا کرد. در واقع سبک مدرن هم مناسب حمام های کوچک است و هم مناسب حمام های بزرگ.

دکوراسیون حمام مدرن
دکوراسیون حمام مدرن

دکوراسیون حمام کلاسیک

دکوراسیون حمام کلاسیک به عنوان یکی از سبک های دکوراسیون برای حمام طرفداران خاص خودش را دارد. اگر شما هم جزو افرادی هستید که تجملات در دکوراسیون داخلی حتی در حمام و سرویس بهداشتی به وجدتان می آورد، طراحی و اجرای سبک کلاسیک برای دیزاین حمام منزل شما بهترین گزینه است.

رنگ در حمامی که به سبک کلاسیک دیزاین می شود، حرف اول را می زند. سفید، طلایی، کرم، قهوه ای، طوسی و حتی سبز روشن از محبوب ترین رنگ هایی هستند که برای دیزاین حمام به سبک کلاسیک به کار می روند. به عنوان مثال معمولا رنگ دوش و شیرآلاتی که برای حمام کلاسیک استفاده می شود، طلایی رنگ انتخاب می شود.

می توان گفت به اندازه ای که رنگ در سبک کلاسیک مهم است، متریال نیز مهم است. سنگ که جزو مصالح ساختمانی مجلل به حساب می آید، پرمصرف ترین متریال در حمامی است که به سبک کلاسیک دیزاین می شود. به عنوان مثال سنگ مرمر یا حتی دیوارپوش ماربل شیت که طرحی مشابه با طرح سنگ مرمر را دارد، با سلیقه اکثر افرادی که طرفدار سبک کلاسیک هستند، همخوانی دارد. البته به جز سنگ، متریالی همچون کاشی و سرامیک نیز در اجرای این سبک از دیزاین حمام استفاده می شوند.

به طور خلاصه می توان گفت، دکوراسیون کلاسیک برای حمام باید ویژگی های زیر را داشته باشد:

  • سلطنتی بودن رنگ
  • استفاده از متریال مجلل مثل سنگ
  • استفاده از لوازم و تجهیزات فاخر
  • نورپردازی متناسب با سبک کلاسیک

از آنجایی که در سبک کلاسیک به جزئیات توجه ویژه ای می شود، لوازم و تجهیزات زیادی برای دیزاین کردن حمام در این سبک به کار می روند. پس اگر تجمل گرا هستید و متراژ حمام شما بالا است، سبک کلاسیک برای حمام بهترین انتخاب شما خواهد بود.

دکوراسیون حمام کلاسیک
دکوراسیون حمام کلاسیک

دکوراسیون حمام نئوکلاسیک

دکوراسیون حمام نئوکلاسیک تلفیقی از دکوراسیون آن به سبک مدرن و کلاسیک است. تجهیزاتی که برای دکوراسیون و دیزاین حمام نئوکلاسیک استفاده می شوند، همچون تجهیزات سبک کلاسیک مجلل هستند، با این تفاوت که تعداد این تجهیزات به نسبت سبک کلاسیک کمتر است. با کم شدن تجهیزات و لوازم در دیزاین حمام کلاسیک، از شلوغی فضای حمام کم می شود، که این ویژگی مشترک سبک دیزاین نئوکلاسیک و مدرن است.

سنگ، سرامیک و کاشی از مصالح ساختمانی و متریال کاربردی هستند که در اجرای دیوار و کف به عنوان دیوارپوش و کفپوش در حمام هایی که به سبک نئوکلاسیک طراحی و اجرا می شوند، مورد استفاده قرار می گیرند.

رنگ برای حمام هایی که به سبک نئوکلاسیک دیزاین می شوند، خنثی انتخاب می شود. رنگ هایی همچون کرم، بژ، طوسی و مشکی از پرطرفدارترین رنگ های مناسب برای این سبک از دیزاین هستند. بهتر است رنگ های خنثی که برای دیوارپوش، کفپوش، تجهیزات و لوازم حمام نئوکلاسیک به کار می روند، با توجه به متراژ حمام انتخاب شوند. به عنوان مثال اگر حمام شما کوچک است و نئوکلاسیک سبک انتخابی شما برای دیزاین حمام منزلتان است، رنگ خنثی روشن را انتخاب کنید تا بتواند به بزرگتر دیده شدن حمام کمک کند. در نهایت می توانید با یک نورپردازی خاص دکوراسیون و دیزاین حمام خود را مجلل سازید.

به طور خلاصه می توان گفت، دکوراسیون و دیزاین حمام نئوکلاسیک باید ویژگی های زیر را داشته باشد:

  • خنثی بودن رنگ
  • استفاده از متریال مجلل مثل سنگ
  • استفاده از لوازم و تجهیزات فاخر
  • نورپردازی متناسب با سبک نئوکلاسیک

سبک نئوکلاسیک را می توان به راحتی برای حمام های بزرگ اجرا کرد، البته این بدان معنا نیست که برای حمام های کوچک نتوان از این سبک دکوراسیون استفاده کرد.

دکوراسیون حمام نئوکلاسیک
دکوراسیون حمام نئوکلاسیک

دکوراسیون حمام سنتی

دکوراسیون حمام سنتی در بین انواع دکوراسیون سبکی است که طرفداران خاص خودش را دارد. اگر رنگ هایی مثل آبی لاجوردی، فیروزه ای، قرمز، عنابی و دیگر رنگ های سنتی و اصیل در دکوراسیون داخلی در کنار مصالح ساختمانی سنتی مثل کاشی برای شما هم جذاب است، سبک دکوراسیون سنتی حتی برای حمام نیز می تواند انتخاب شما باشد.

رنگ و متریال در حمام سنتی حرف اول را می زنند. به طور معمول در حمامی که قرار است به سبک سنتی دکور شود، از کاشی طرح دار یا کاشی ساده تک رنگ و حتی آجر دکوراتیو استفاده می شود.

سکوی حمام نیز در اکثر حمام هایی که به سبک سنتی طراحی و دیزاین می شوند، اجرا می شود و بخشی از فضای حمام را اشغال می کند. از آنجایی که علاوه بر تجهیزات حمام بخشی از فضای حمام سنتی با سکو اشغال می شود، و از کاشی های طرح دار نیز به عنوان پوشش نهایی دیوار استفاده می شود، فضای حمام شلوغ به نظر می رسد. با توجه به شلوغ به نظر رسیدن دکوراسیون و دیزاین حمام سنتی پیشنهاد می شود، این سبک برای حمام های بزرگ طراحی و اجرا شود. البته این موضوع کاملا سلیقه ای است و اگر شما واقعا طرفدار این سبک هستید، در حمام های کوچک نیز می توانید از آن بهره مند شوید.

دکوراسیون حمام ایرانی

دکوراسیون حمام ایرانی احتمالا شما را هم یاد گرمابه و حمام ایرانی قدیمی می اندازد، که در آنها خزینه آب گرم و حوض آب سرد وجود داشت تا افراد بتوانند برای شستشوی سر و بدن خود از آنها استفاده کنند. همچنین نورگیرهای سقفی به منظور تعبیه نور حمام ایرانی طراحی و اجرا می شدند، اما امروزه با توجه به معماری مدرن طراحی دکوراسیون حمام ایرانی به سبک قدیمی و گرمابه در داخل خانه ها امکان پذیر نیست.

حمام کوچکترین فضا و اتاق در هر خانه ای است، علاوه بر آن به طور معمول متراژ خانه های ایرانی کم است. این مسائل بر کوچک بودن فضای حمام های ایرانی بی تاثیر نیست، پس باید دکوراسیون و دیزاین حمام ایرانی متناسب با متراژ حمام و همچنین سلیقه صاحب خانه انجام شود.

دکوراسیون حمام ایرانی مدرن به واسطه خلوت بودن آن، یکی از بهترین گزینه ها برای حمام های کوچک ایرانی است. اما می توان از سبک های دیگر مثل کلاسیک، نئوکلاسیک و سنتی نیز برای این نوع دکوراسیون در حمام بهره برد.

دکوراسیون حمام ترکی

دکوراسیون حمام ترکی در واقع نوعی دکوراسیون کلاسیک است که برای طراحی و اجرای آن از حمام های دوران عثمانی الهام گرفته می شود. از آنجایی که در دکوراسیون و دیزاین حمام ترکی فضاهای مختلف از یکدیگر مجزا می شوند، برای طراحی و اجرای آن به فضایی بزرگ نیاز است.

فضای اصلی، گرمخانه، میان در، اتاق بخار گرم و رختکن فضاهای مختلف یک حمام ترکی هستند که دیزاین هر یک از فضاهای نام برده شده مجزا طراحی و اجرا می شود. به عنوان مثال در وسط رختکن حمام ترکی یک حوض مرمری وجود دارد و در اطراف این حوض مرمری سکوهایی برای نشستن وجود دارد.

دکوراسیون حمام ترکی
دکوراسیون حمام ترکی

دکوراسیون حمام عربی

دکوراسیون حمام عربی که تلفیقی از سبک مرکشی، مدیترانه ای و اسلامی است، نوعی سبک کلاسیک محسوب می شود، چرا که طراحی و اجرای دکوراسیون عربی برای حمام الهام گرفته از معماری اسلامی و هنر معماری عرب دارد. در دکوراسیون و دیزاین حمام عربی از بهترین و مجلل ترین متریال و تجهیزات دکوراسیون استفاده می شود.

متریال و رنگ دو عنصر مهم در حمام هایی هستند که به سبک عربی دیزاین می شوند و به طور کلی در دکوراسیون داخلی به سبک عربی به شمار می آیند. به عنوان مثال معمولا از سنگ مرمر به عنوان پوشش نهایی برای کف و دیوارهای حمامی که به سبک عربی طراحی می شوند، استفاده می شود. البته به جز سنگ مرمر از متریال و مصالح ساختمانی لوکس دیگری مثل کاشی های طرح دار نیز در حمام های عربی می توان استفاده نمود.

رنگ حمام های عربی ترکیبی از رنگ طلایی با رنگ های گرم دیگر است. علاوه بر اینکه رنگ طلایی در طرح دیوارپوش و کف حمامی که به سبک عربی دیزاین می شود، به چشم می آید، در تجهیزات آن و اکسسوری های مربوط به این سبک به کار می رود.

دکوراسیون حمام عربی
دکوراسیون حمام عربی

مدل دکوراسیون حمام

مدل دکوراسیون حمام با توجه به سلیقه صاحب خانه و سبکی که برای دیزاین حمام انتخاب می کند و همچنین متراژ فضای حمام می تواند متفاوت باشد. در ادامه به بررسی انواع مدل دکوراسیون برای حمام که قابلیت طراحی و اجرا دارند، خواهیم پرداخت:

  • دکوراسیون حمام ساده
  • دکوراسیون حمام سلطنتی
  • دکوراسیون حمام مستر
  • دکوراسیون حمام کوچک
  • دکوراسیون حمام بزرگ
  • دکوراسیون حمام لاکچری

دکوراسیون حمام ساده

دکوراسیون حمام ساده فقط مربوط به ساده بودن متریال، تجهیزات و لوازم به کار رفته در حمام نمی شود، بلکه در این مدل فقط تجهیزات و لوازم ضروری مثل دوش حمام و شلف حمام مورد استفاده قرار می گیرند.

مدل دکوراسیون ساده حمام یکی از بهترین انواع مدل برای افرادی است که فضای حمام آنها بسیار کوچک است و می خواهند همان فضای کوچک را به ساده ترین شکل ممکن دیزاین کنند. البته این بدان معنا نیست که برای حمام های بزرگ نتوان از مدل ساده برای دیزاین استفاده کرد.

اگر به دنبال ایده برای دکوراسیون ساده حمام خود هستید، از تاثیر رنگ و طرح کفپوش و دیوارپوش حمام در دیزاین حمام منزل خود غافل نشوید. رنگ در این مدل به طور معمول رنگی خنثی انتخاب می شود و از آنجایی که دیزاین ساده بیشتر برای حمام های کوچک به کار می رود، بهتر است رنگ دیوارپوش و کفپوش علاوه بر خنثی بودن، روشن نیز باشد تا به بزرگتر دیده شدن حمام کمک کند. به عنوان مثال می توان از کاشی، سرامیک، میکروسمنت با رنگ های سفید، آبی روشن، طوسی کم رنگ و کرم استفاده نمود.

نورپردازی مناسب نیز می تواند تکمیل کننده دکوراسیون و دیزاین حمام ساده باشد، که برای این کار می توان از هالوژن سقفی حمام و حتی نور مخفی استفاده کرد.

دکوراسیون حمام ساده
دکوراسیون حمام ساده

دکوراسیون حمام سلطنتی

دکوراسیون حمام سلطنتی به طور معمول از سبک کلاسیک پیروی می کند. اگر شکوه و عظمت شما را به وجد می آورد و حتی از اینکه حمام منزلتان با شکوه باشد، لذت می برید، به دکوراسیون سلطنتی حمام فکر کنید. انتخاب متریال، رنگ، لوازم آنتیک و لوکس و نورپردازی مناسب می تواند شکوه و زیبایی حمام سلطنتی را چندین برابر سازد.

سنگ متریال اصلی در حمام سلطنتی محسوب می شود، که از آن برای دیوارها و کف استفاده می شود. همچنین می توان از رنگ های کلاسیک مثل سبز، سفید و حتی رنگ های گرم به ویژه رنگ کرم قهوه ای به همراه رنگ طلایی استفاده نمود. در نهایت می توان با یک نورپردازی خاص حس اصالت و شکوه این مدل از دکوراسیون برای حمام را به تصویر بکشد.

دکوراسیون سلطنتی برای حمام گزینه مناسبی برای حمام هایی است که متراژ آنها بالا است و به راحتی می توان از اکسسوری های آنتیک و سلطنتی در آن استفاده کرد، بدون آنکه دغدغه کم بودن فضا را داشت.

دکوراسیون حمام سلطنتی
دکوراسیون حمام سلطنتی

دکوراسیون حمام مستر

دکوراسیون حمام مستر به طور معمول علاوه بر دوش حمام و شلف حمام، لوازم و تجهیزات دیگری مثل توالت فرنگی، روشویی و آینه بالای روشویی دارد. حمام مستر که در اتاق مستر قرار دارد، به گونه ای طراحی می شود که نیازی نباشد افراد برای استفاده از سرویس بهداشتی اتاق خواب خود را ترک کنند. به همین خاطر است که علاوه بر دوش حمام، توالت فرنگی از تجهیزات اصلی حمام مستر به حساب می آید که بهتر است با کابین دوش یا شیشه دکوراتیو مات فضای قرار گیری این تجهیزات از یکدیگر تفکیک شوند.

رنگ، متریال و نورپردازی در حمام مستر با توجه به سلیقه صاحب خانه و سبکی که انتخاب می کند، می تواند متفاوت باشد. از آنجایی که حمام مستر به طور معمول برای زوجین در نظر گرفته می شود، خوب است که دکوراسیون و دیزاین حمام مستر کمی متفاوت تر باشد. به همین منظور در حمام مستر می توان از لوازم و اکسسوری هایی مثل شمع که به رومانتیک شدن فضا کمک می کنند، استفاده کرد.

دکوراسیون حمام مستر
دکوراسیون حمام مستر

دکوراسیون حمام کوچک

دکوراسیون حمام کوچک باید به گونه ای باشد که به کمک آن فضای حمام دلباز و بزرگتر به نظر برسد. پس اگر حمام منزل شما کوچک است، در انتخاب رنگ و سبک برای آن حساس باشید.

رنگ سفید، سبز روشن، آبی روشن، کرم استخوانی، هلویی روشن، طوسی روشن و همچنین ترکیب این رنگ ها با یکدیگر و حتی با رنگ های دیگر می تواند انتخاب خوبی به عنوان رنگ دکوراسیون برای حمام های کوچک باشد.

شیشه دکوراتیو و آینه که نور را به خوبی منعکس می کنند، نقش مهمی در بزرگتر به نظر رسیدن حمام های کوچک دارند و می توانند به عنوان یک عنصر دکوراتیو در دیزان حمام کوچک اجرا شوند.

دکوراسیون حمام ساده، دکوراسیون و دیزاین حمام به سبک مدرن و مینیمال، دکوراسیون و دیزاین حمام ایرانی و حتی دکوراسیون نئوکلاسیک برای حمام از سبک ها و مدل هایی هستند که می توانند برای حمام های کوچک که متراژ کمی دارند، اجرا شوند.

اگر قصد دکوراسیون حمام کوچک را دارید، بهتر است فضای حمام را خیلی شلوغ نکنید و تا حد امکان از تجهیزات و لوازمی که گوشه های تیزی ندارند، استفاده کنید.

دکوراسیون حمام کوچک
دکوراسیون حمام کوچک

دکوراسیون حمام بزرگ

دکوراسیون حمام بزرگ کمترین محدودیت را در طراحی و اجرا دارد. اگر متراژ حمام شما بالا است و یک حمام بزرگ در منزلتان دارید، به راحتی می توانید سبک مورد علاقه خود را برای دیزاین حمامتان اجرا کنید، فقط کافیست با یک طراح دکوراسیون داخلی ماهر که در رزومه کاری خود، نمونه های قابل قبولی از طراحی و دیزاین حمام را دارد، در ارتباط باشید.

در حمام بزرگ علاوه بر دوش و شلف حمام که از مهمترین لوازم و تجهیزات هر حمامی هستند، به راحتی می توان از لوازم و تجهیزات دیگر حمام مثل وان، سرویس فرنگی، روشویی، کابینت حمام، آینه، کابین دوش و پارتیشن استفاده کرد، حتی در حمام های بزرگ می توان جکوزی و حوضچه آب اجرا نمود. چرا که در حمام های بزرگ محدودیت فضا وجود ندارد و فقط کافیست تجهیزات و لوازم حمام متناسب با یکدیگر تهیه و اجرا شوند. به عنوان مثال وان کلاسیک در حمامی که به سبک مدرن دیزاین شده باشد، جایگاهی ندارد.

درست است که هر سبکی از جمله سبک مدرن، کلاسیک، نئوکلاسیک، سلطنتی، سنتی، ترکی، عربی و ایرانی برای دکوراسیون و دیزاین حمام های بزرگ قابل اجرا هستند، اما دکوراسیون حمام بزرگ به سبک مدرن و نئوکلاسیک این روزها جزو پرطرفدارترین سبک ها برای حمام های بزرگ هستند.

دکوراسیون حمام بزرگ
دکوراسیون حمام بزرگ

دکوراسیون حمام لاکچری

دکوراسیون حمام لاکچری طرفداران خاص خودش را دارد. اگر شما هم لوکس پسند هستید، احتمالا می دانید که رنگ مشکی، طلایی، بژ، سفید، طوسی، نقره ای و بعضی رنگ های گرم همچون قهوه ای و عنابی از رنگ های لوکس و لاکچری در دکوراسیون و دیزاین حمام و به طور کلی دکوراسیون داخلی هستند. سنگ نیز از لاکچری ترین متریال و مصالح ساختمانی است که وقتی در دکوراسیون داخلی از آن استفاده می شود، جلوه ای خاص و لاکچری به فضا می دهد.

با وجود اینکه رنگ های لاکچری و متریالی همچون سنگ به عنوان کفپوش و دیوارپوش در حمام، معرف سبک نئوکلاسیک، کلاسیک و مدل سلطنتی هستند، اما این بدان معنا نیست که حمام هایی که به سبک مدرن، ایرانی، عربی و ترکی دیزاین می شوند، نمی توانند لاکچری باشند.

به طور کلی دکوراسیون و دیزاین حمام لاکچری باید به گونه ای باشد که همیشه در ذهن ها ماندگار باشد، فارغ از سبک اجرایی دکوراسیون، نورپردازی یکی از مهمترین اقداماتی است که لاکچری بودن دیزاین حمام را چندین برابر می سازد و می تواند به حمام شکوه ببخشد. نورپردازی در حمام لاکچری باید به گونه ای باشد که جزئیات لاکچری اجرا شده در آن به خوبی دیده شوند.

دکوراسیون حمام لاکچری
دکوراسیون حمام لاکچری

رنگ دکوراسیون حمام

رنگ دکوراسیون حمام یکی از مهمترین فاکتورهای دکوراسیون و دیزاین حمام محسوب می شود. بعضی از رنگ ها به حمام جلوه ای لوکس و لاکچری می دهند، بعضی دیگر از رنگ ها به بزرگتر دیده شدن و همچنین دلباز شدن حمام کمک می کنند و بعضی از رنگ ها نیز زمانی که با رنگ های دیگر ترکیب می شوند، دکوراسیون و دیزاین حمام را تکمیل می کنند.

در ادامه لیستی از محبوب ترین انواع رنگ برای دکوراسیون و دیزاین حمام را خواهیم داشت:

  • دکوراسیون حمام سفید
  • دکوراسیون حمام طوسی
  • دکوراسیون حمام طلایی
  • دکوراسیون حمام مشکی
  • دکوراسیون حمام آبی

دکوراسیون حمام سفید

دکوراسیون حمام سفید در بین رنگ های دیگر مناسب حمام محبوبیت بالایی دارد. چرا که استفاده از متریال سفید رنگ و همچنین لوازم و تجهیزات سفید رنگ، علاوه بر اینکه فضای حمام را دلباز می کند، می تواند در بزرگتر دیده شدن حمام هایی که کوچک هستند نیز نقش داشته باشد.

رنگ سفید جزو رنگ هایی است که به راحتی با رنگ های دیگر ست می شود و همین موضوع باعث شده است که رنگ سفید در حمام های مدرن، کلاسیک، نئوکلاسیک، ایرانی، ترکی و عربی قابل اجرا باشد.به عنوان مثال رنگ سفید به راحتی می تواند با رنگ طلایی ست شود و نقش مهمی را در حمام هایی که به سبک لاکچری دیزاین شده اند، ایفا کند.

علاوه بر کاشی سفید، سنگ سفید و میکروسمنت سفید که می توانند به عنوان پوشش نهایی دیوار حمام و کف حمام اجرا شوند، کاغذ دیواری سفید و رنگ سفید نیز می توانند نوعی پوشش نهایی برای دیوار حمام باشند. همچنین می توان از تجهیزات و لوازم سفید رنگ مثل وان سفید، کابینت حمام سفید، سرویس فرنگ سفید و اکسسوری های سفید برای دیزاین حمام سفید استفاده کرد.

در نهایت باید گفت حمامی که سفید رنگ است، هم برای حمام های کوچک مناسب می باشد و هم برای حمام های بزرگ.

دکوراسیون حمام سفید
دکوراسیون حمام سفید

دکوراسیون حمام طوسی

دکوراسیون حمام طوسی مورد پسند بسیاری از افرادی است که می خواهند حمام خود را به شکل مینیمال دیزاین کنند. پس اگر مینیمال بودن حمام را می پسندید، از تاثیر رنگ طوسی در آن غافل نشوید. دکوراسیون و دیزاین حمام طوسی فقط محدود به رنگ طوسی روشن نمی شود، بلکه می توان از رنگ طوسی تیره نیز برای آن استفاده نمود. حتی می توان از ترکیب رنگ طوسی روشن و تیره برای دیزاین حمام بهره برد. رنگ طوسی که خودش طیف گسترده ای دارد، به راحتی می تواند با رنگ های دیگر مثل سفید و مشکی ترکیب شود و به فضای حمام روح دهد.

دیوارپوش، کفپوش، وسایل و تجهیزاتی که در حمام طوسی به کار می روند، هم می توانند به صورت تک رنگ انتخاب شوند و هم به صورت ترکیبی با رنگ های دیگر. به عنوان مثال رنگ طوسی در حمام به راحتی با رنگ های دیگر مثل سفید، مشکی، سورمه ای، آبی درباری و سبز درباری ست می شود و می تواند رنگ مناسبی برای هر نوع و مدلی از دیزاین حمام باشد. به عنوان مثال ترکیب رنگ طوسی روشن و سفید گزینه مناسبی برای حمام های کوچک می باشد، چرا که در بزرگتر به نظر رسیدن آن نقش دارد.

دکوراسیون حمام طوسی
دکوراسیون حمام طوسی

دکوراسیون حمام طلایی

دکوراسیون حمام طلایی را افرادی می پسندند که به تجملات علاقه دارند و شکوه هر فضایی حتی حمام می تواند آنها را به وجد بیاورد. اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که مجلل، لوکس و لاکچری بودن حمام برایتان مهم است، از جادوی رنگ طلایی در دیزاین حمام غافل نشوید.

رنگ طلایی بیشتر به عنوان یک رنگ ترکیبی در کنار رنگ های دیگر برای دکوراسیون به کار می رود. به عنوان مثال سنگ مرمریت یا دیوارپوش طرح ماربل شیت که مشکی یا سفید با رده های طلایی وجود دارد، یکی از پرمصرف ترین متریال های است که در دکوراسیون حمام طلایی به کار می رود. همچنین شیرآلات حمام طلایی رنگ، لوازم و اکسسوری طلایی رنگ نقش مهمی در دکوراسیون و دیزاین حمام طلایی دارند.

طلایی رنگ مناسبی برای حمام هایی است که به سبک کلاسیک، نئوکلاسیک، سلطنتی و لاکچری دیزاین می شود. از آنجایی که رنگ طلایی به طور معمول در کنار یک رنگ غالب به کار می رود، هم می تواند در دیزاین حمام بزرگ به کار رود و هم در دیزاین حمام کوچک.

دکوراسیون حمام مشکی

دکوراسیون حمام مشکی طرفداران خاص خودش را دارد. اگر رنگ مشکی را برای حمام انتخاب می کنید، بهتر است این رنگ را با رنگ های دیگر ترکیب کنید تا زیبایی فضا چندین برابر شود. به عنوان مثال رنگ مشکی در کنار سفید، طوسی و طلایی می تواند جلوه ای خاص به حمام بدهد.

در حمام هایی که به سبک نئوکلاسیک دیزاین می شوند، رنگ مشکی یکی از رنگ های اصلی است که هم می تواند رنگ متریال باشد و هم می تواند رنگ لوازم و تجهیزات. البته این بدان معنا نیست که دکوراسیون مشکی برای حمام فقط مختص حمام هایی باشد که به سبک نئوکلاسیک طراحی و دیزاین می شوند، بلکه در حمام های بزرگ، مدرن و عربی نیز از این رنگ استفاده می شود.

اگر حمام منزل شما کوچک است و به رنگ مشکی برای دکوراسیون آن علاقه مند هستید، بهتر است از رنگ مشکی به تنهایی برای دیزاین حمام استفاده نکنید، چرا که فضای حمام را از آنچه که هست کوچکتر نشان می دهد ولی اگر متراژ حمام منزل شما بالا است، می توانید با خیال راحت دکوراسیون و دیزاین حمام مشکی را انتخاب کنید.

دکوراسیون حمام مشکی
دکوراسیون حمام مشکی

دکوراسیون حمام آبی

دکوراسیون حمام آبی به دلیل آرامشی که رنگ آبی دارد، یکی از محبوب ترین رنگ هایی است که برای دکوراسیون و دیزاین حمام انتخاب می شود. رنگ آبی روشن، آبی نفتی و آبی فیروزه ای در گستره رنگ های آبی جزو کاربردی ترین رنگ ها برای دیزاین حمام هستند، که با توجه به متراژ، سبک و مدل دکوراسیون می توانند هم به صورت تک رنگ و هم به صورت ترکیبی با رنگ های دیگر به کار روند. به عنوان مثال ترکیب رنگ آبی نفتی و طوسی می تواند یک ترکیب برای دکوراسیون مدرن باشد. یا ترکیب رنگ آبی با سفید یک ترکیب پرطرفدار برای دکوراسیون و دیزاین حمام ساده است.

اگر رنگ آبی انتخاب شما است، باید این نکته را در نظر داشته باشید که رنگ آبی بیشتر از آنکه قرار باشد در لوازم و تجهیزات به کار رود، باید در متریال دیوارپوش و کفپوش اجرا شود. به عنوان مثال کاشی آبی، سرامیک آبی، رنگ آبی، کاغذ دیواری ضد آب آبی رنگ و میکروسمنت آبی از متریال های حمامی هستند که قرار است با این رنگ دیزاین شود.

رنگ آبی هم برای حمام های بزرگ و هم برای حمام های کوچک قابل اجرا می باشد.

دکوراسیون حمام آبی
دکوراسیون حمام آبی

متریال دکوراسیون حمام

متریال دکوراسیون حمام علاوه بر اینکه باید با نوع و مدل دکوراسیون در نظر گرفته شده برای حمام متناسب باشند، باید در برابر آب و رطوبت نیز مقاوم باشد. همچنین متریال حمام باید به گونه ای انتخاب شوند که قابلیت شستشو با مواد شوینده را داشته باشند، چرا که نظافت فضای حمام به عنوان محلی که قرار است در آن استحمام و پاکسازی انجام شود، بسیار مهم است.

متریال مناسب برای پوشش نهایی کف حمام، دیوار حمام و همچنین سقف حمام هم در بسیاری از موارد یکی انتخاب می شود، اما در مواردی هم می تواند یک متریال برای کف و دیوار انتخاب نشود. به عنوان مثال کاغذ دیواری وینیل و ضد آب مناسب دیوار حمام است و در کف حمام کاربردی ندارد، اما کاشی یکی دیگر از متریال و مصالح ساختمانی است که با وجود تنوع بالایی که در طرح و رنگ دارد، می تواند پوشش نهایی مناسبی برای دیوار و کف حمام باشد. تنوع کاشی برای حمام به اندازه ای است که حتی می توان سفری به دنیای دکوراسیون کاشی حمام داشت.

در ادامه لیستی از محبوب ترین و کاربردی ترین متریال حمام را خواهیم داشت:

  • کاشی
  • سرامیک
  • سنگ
  • میکروسمنت
  • موزاییک
  • بتن اکسپوز
  • آجر دکوراتیو
  • رنگ روغن
  • رنگ اکریلیک
  • رنگ اپوکسی
  • کاغذ دیواری وینیل
  • سمنت برد
  • تخته های ام دی اف

متریال نام برده شده، بهترین متریال برای کف و دیوار حمام هستند و هر یک در رنگ و طرح تنوع بالایی دارند، فقط کافیست که برای انتخاب بهترین متریال حمام از طراح دکوراسیون داخلی مشورت بگیرید. اما در رابطه با سقف حمام باید گفت، به طور معمول رنگ و انواع سقف کاذب مثل سقف کاذب PVC گزینه های انتخابی به عنوان پوشش نهایی سقف حمام هستند که اگر متناسب با سبک، مدل و رنگ دکوراسیون و دیزاین حمام انتخاب شوند، می توانند دیزاین حمام را تکمیل کنند.

تجهیزات دکوراسیون حمام

تجهیزات دکوراسیون حمام باید متناسب با متراژ حمام و همچنین سبک دکوراسیون انتخاب شوند. همچنین انتخاب رنگ تجهیزات حمام نیز در زیبایی آن بی تاثیر نیست. نه تنها باید رنگ تجهیزات مختلفی که در حمام به کار می روند، با یکدیگر هارمونی داشته باشند، بلکه باید با رنگ متریال نیز هارمونی داشته باشند و این هارمونی و تناسب بین رنگ های تجهیزات و متریال است که به این فضا جان می بخشد.

به طور کلی اگر بخواهیم لیستی از مهمترین تجهیزات دکوراسیون این فضا را داشته باشیم، می توانیم اشاره ای به موارد زیر داشته باشیم:

  • دوش حمام
  • شیرآلات حمام
  • کابین دوش
  • توالت فرنگی
  • روشویی
  • آینه حمام
  • کابینت حمام
  • وان حمام

لوازم دکوراسیون حمام

لوازم دکوراسیون حمام در واقع اکسسوری هایی هستند که فرد صاحب خانه با سلیقه خودش می تواند آنها را تهیه کند. البته فردی که قرار است اکسسوری و لوازم دکوراسیون و دیزاین حمام را تهیه کند، بهتر است آنها را متناسب با سبک و رنگ دکوراسیون انتخاب کند. به عنوان مثال رنگ طلایی در لوازم حمام می تواند جلوه ای خاص به ۀن بدهد.

از کاربردی ترین لوازم دکوراسیون این فضا می توان اشاره ای به موارد زیر داشت:

  • شلف حمام
  • پرده حمام
  • سطل حمام
  • جا حوله ای
  • رخت آویز حمام
  • سبد لباس حمام
  • شمع و شمعدان
  • گل و گلدان

ایده دکوراسیون حمام

ایده دکوراسیون حمام برای ذهن خلاقی است که با علم دکوراسیون داخلی نیز آشنایی دارد و معماری که طراحی دکوراسیون داخلی انجام می دهد، بهترین فردی است که می تواند ترندترین ایده های دکوراسیون را ارائه دهد.

طراح دکوراسیون داخلی باید متناسب با متراژ حمام، سبک انتخابی صاحب خانه برای دیزاین حمام و همچنین هزینه ای که قرار است برای دکوراسیون هم در نظر گرفته شود، چندین ایده ارائه دهد تا از بین ایده ها بهترین ایده برای دکوراسیون و دیزاین حمام انتخاب و اجرا شود.

با مشخص شدن سبک دیزاین حمام تا حدی متریال، تجهیزات و رنگی که قرار است در دکوراسیون حمام استفاده شوند، معین می شود. اما اینکه دقیقا از چه متریال و تجهیزاتی با چه ترکیب رنگی استفاده شود، همان ایده دکوراسیون حمام است که با در نظر گرفتن جوانب مختلف طراحی و اجرا می شود.

در جدول زیر، به بررسی ایده ای کاربردی برای دکوراسیون حمام های کوچک، متوسط و بزرگ خواهیم پرداخت:

متراژ حمامسبکرنگدیوارپوشکفپوشمحبوب ترین لوازم و تجهیزات
حمام کوچکمدرنطوسی سفیدمیکروسمنت طوسیکاشی سفیدآینه های روبه روی هم
حمام متوسطنئوکلاسیکمشکی طلاییسرامیکسرامیکلوسترهای کریستالی
حمام بزرگکلاسیکسفید طلاییسنگ ماربلسنگ ماربلآینه و روشویی آنتیک
ایده دکوراسیون حمام برای متراژهای مختلف

به کار بردن سبک، رنگ و متریال مناسب به عنوان دیوارپوش و کفپوش و همچنین تجهیزات و لوازم ذکر شده در جدول بالا، فقط چند ایده کاربردی برای دکوراسیون حمام هستند. اما طراح دکوراسیون داخلی با توجه به هزینه در نظر گرفته شده برای دیزاین حمام، سلیقه شما و همچنین متراژ حمام ایده های خود را که با نرم افزارهای طراحی داخلی، طراحی کرده است را به شما ارائه می دهد تا بتوانید از بین چندین ایده دکوراسیون حمام بهترین آن را انتخاب کنید.

تغییر دکوراسیون حمام

تغییر دکوراسیون حمام معمولا زمانی رخ می دهد که صاحب خانه به بازسازی منزل یا حداقل به بازسازی حمام می پردازد. زیرا زمانی که صحبت از تغییر دکوراسیون حمام می شود، احتمال دارد جای بعضی تجهیزات تغییر کند و حتی تجهیزات جدید جایگزین، تجهیزات قدیمی دکوراسیون حمام بشوند.

تغییر دکوراسیون حمام باید با در نظر گرفتن متراژ حمام انجام شود. به عنوان مثال حمامی که کوچک است و با رنگ طوسی دیزاین شده است، متریال و تجهیزات حمام در زمان تغییر دکوراسیون حمام می توانند به رنگ سفید تغییر کنند، چرا که رنگ سفید علاوه بر دلباز بودنش و قابلیتی که در ست شدن با رنگ های دیگر دارد، به بزرگتر دیده شدن حمام کمک می کند.

اگر شما هم قصد تغییر دکوراسیون حمام منزل خود را دارید، بعد از تصمیم در انتخاب سبک و مدل دکوراسیون حمام، به دنبال بهترین تجهیزات و متریال دکوراسیون حمام باشید که هر یک عمر طولانی و مفیدی داشته باشند، چرا که در صورت مرغوب نبودن متریال و تجهیزات بعد از مدت کوتاهی مجددا مجبور به پرداخت هزینه برای تعویض و تغییر دکوراسیون حمام می شوید.

تغییر دکوراسیون حمام
تغییر دکوراسیون حمام

کلام آخر

دکوراسیون حمام که بخشی از دکوراسیون داخلی به حساب می آید، باید زیر نظر طراح دکوراسیون داخلی اجرا شود. طراح دکوراسیون داخلی با توجه به سلیقه صاحب خانه، متراژ و هزینه ای که فرد می تواند برای دکوراسیون و تغییر دکوراسیون حمام بپردازد، ایده هایی را برای دکوراسیون حمام ارائه می دهد. دکوراسیون حمام در انواع سبک و مدل می تواند طراحی و اجرا شود، که از بین آنها دکوراسیون حمام مدرن، کلاسیک، نئوکلاسیک و همچنین مدل دکوراسیون حمام ساده و ایرانی بسیار پرطرفدار هستند. در دکوراسیون حمام با هر سبک و مدلی، متریال، تجهیزات و رنگ هر یک از آنها باید به درستی انتخاب شوند.

امیدواریم در این مقاله کمانش همراه ما از سفر در دنیای دکوراسیون حمام، لذت برده باشید و بتوانید بهترین انتخاب را برای دکوراسیون حمام خود داشته باشید.

سوالات متداول دکوراسیون حمام

دکوراسیون حمام به انگلیسی چه می شود؟

دکوراسیون حمام به انگلیسی می شود: Bathroom Decoration

برای تغییر دکوراسیون حمام چه نکاتی باید رعایت شود؟

سبکی که قرار است دکوراسیون حمام به آن تغییر کند، باید با توجه به متراژ حمام و سلیقه صاحب خانه انتخاب شود. همچنین در زمان تغییر دکوراسیون حمام و تهیه متریال و تجهیزات جدید باید از بالا بودن کیفیت آنها مطمئن بود.

شیک ترین دکوراسیون حمام کدام نوع آن است؟

شیک ترین دکوراسیون حمام از نظر هر فردی می تواند متفاوت باشد. چرا که شیک بودن معیاری است که با توجه به سلایق متفاوت می تواند متفاوت باشد. بعضی شیک بودن را در ساده بودن می بینند و دکوراسیون حمام مدرن و ساده انتخابشان است، بعضی دیگر شیک بودن را در لوکس و لاکچری بودن می بینند و انتخابشان برای دکوراسیون حمام، مدل لاکچری و سلطنتی است.

نقش متراژ در دکوراسیون حمام چه اندازه است؟

متراژ حمام در دکوراسیون حمام نقش مهمی دارد، چرا که یکی از مهمترین فاکتورها برای انتخاب نوع سبک دکوراسیون حمام، متراژ آن است. به عنوان مثال حمامی که متراژ آن کم است، بهتر است به سبک ساده، مدرن و مینیمال دیزاین شود.

این نوشته رو به اشتراک بذارید.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

خبرهای داغ کمانش

با عضویت در لیست مشترکین کمانش از  لیست همکاری در فروش، تخفیفات در تبلیغات کمانش، جدیدترین مقالات، همکاری با تمامی برندهای صنعت ساختمان و دیگر فرصت ها برخوردار بشوید.

آیکون لوگو کمانش
حساب کاربری نداری؟

کمانش در شبکه های اجتماعی

با همراهی کمانش در شبکه های اجتماعی از معرفی برندهای برتر صنعت ساختمان، آموزش های کوتاه و کاربردی، تخفیفات در تبلیغات کمانش، جدیدترین مقالات و دیگر فرصت ها برخوردار بشوید.