تبلیغات در کمانش

دکوراسیون آشپزخانه (۷ نوع) + طراحی و انواع دکوراسیون آشپزخانه

دکوراسیون آشپزخانه برای زنده نگه داشتن قلب خانه

دکوراسیون آشپزخانه چیست و انواع دکوراسیون آشپزخانه کدامند؟ طراح دکوراسیون آشپزخانه کیست و چه وظایفی دارد؟ طراحی دکوراسیون آشپزخانه به چه صورت است؟ بهترین طرح و مدل دکوراسیون آشپزخانه چیست؟ چیدمان دکوراسیون آشپزخانه چه اصولی دارد؟ دکوراسیون تجهیزات و لوازم آشپزخانه چگونه انجام می شود؟

دکوراسیون آشپزخانه در دکوراسیون داخلی یکی از مهمترین انواع دکوراسیون می باشد که مورد توجه بسیاری از افراد به ویژه خانم ها قرار گرفته است.

آشپزخانه حکم قلب و روح هر خانه ای را دارد، چرا که آشپزخانه آن نقطه ای از خانه است که در این روزهای شلوغ افراد خانواده حتی برای مدت زمانی کوتاه می توانند برای صرف وعده غذایی در کنار یکدیگر وقت بگذرانند. علاوه بر آن فردی که به آشپزی در آشپزخانه مشغول می شود، با ترکیبی از طعم ها و مزه ها، رنگ ها و بوها در صورتی که عشق را نیز چاشنی آن کند، می تواند خلاقیت های درونیش را بیدار کند.

طراحی آشپزخانه باید به صورت اصولی و با توجه به سلیقه کارفرما طوری انجام شود که بهترین شرایط هم برای فردی که به آشپزی در آشپزخانه مشغول است و هم برای سایر افراد خانواده که قرار است زمانی را برای معاشرت با یکدیگر در آنجا بگذرانند، فراهم شود.

طراح دکوراسیون آشپزخانه با داشتن علم و مهارت و همچنین داشتن سلیقه و ظرافت و با در نظر گرفتن نیاز و سلیقه کارفرما می تواند، چیدمان دکوراسیون آشپزخانه و همچنین دکوراسیون تجهیزات و لوازم آشپزخانه را به صورت اصولی انجام دهد.

دکوراسیون آشپزخانه
دکوراسیون آشپزخانه

اگر شما هم به ضرورت دکوراسیون آشپزخانه برای زنده نگه داشتن قلب خانه پی برده اید، در این مقاله همراه ما باشید.

دکوراسیون آشپزخانه

دکوراسیون آشپزخانه یا Kitchen Decoration یک نوع دکوراسیون است. دکوراسیون آشپزخانه که به آن دکور آشپزخانه نیز گفته می شود، باید به صورت اصولی انجام شود. با وجود اینکه در دکوراسیون آشپزخانه به هارمونی بین رنگ ها و طرح ها توجه ویژه ای می شود، اما هدف از دکور کردن آشپزخانه فقط زیبایی آن نیست. بلکه چیدمان دکوراسیون آشپزخانه و نحوه قرار گرفتن تجهیزات و لوازم آشپزخانه با توجه به متراژ، لوله کشی آب و گاز نیز مهم است.

کابینت، اپن و سینک ظرفشویی از مهمترین تجهیزات هر آشپزخانه ای هستند که باید به درستی انتخاب شوند و در جای درست قرار بگیرند. البته دکوراسیون تجهیزات آشپزخانه محدود به تجهیزات نام برده نمی شود و موارد دیگری مثل پنجره، پرده، شلف، ویترین را نیز شامل می شود.

طراح دکوراسیون آشپزخانه

طراح دکوراسیون آشپزخانه در واقع همان طراح دکوراسیون داخلی می باشد که در رشته معماری گرایش طراحی دکوراسیون داخلی تحصیل کرده است.

در زمان بازسازی ساختمان و همچنین در زمان ساخت ساختمان طراح دکوراسیون می تواند نقشه و پلانی را برای دکوراسیون آشپزخانه ارائه دهد. طراح دکوراسیون آشپزخانه در وهله اول باید نیاز و خواسته کارفرما در رابطه با دکور کردن آشپزخانه را شناسایی کند و بعد از آن ایده ها و طرح های پیشنهادی خود را با توجه به فضای آشپزخانه، بودجه و سلیقه کارفرما ارائه دهد. بعد از مشاوره دادن طراح دکوراسیون آشپزخانه به کارفرما و به توافق رسیدن آنها، طرح انتخاب شده اجرا می شود.

تهیه لوازم و تجهیزات آشپزخانه با توجه به توافق و نوع قرارداد بین طراح و کارفرما هم می تواند به عهده طراح دکوراسیون آشپزخانه باشد و هم می تواند به عهده کارفرما و با مشورت طراح دکوراسیون آشپزخانه باشد. بعد از تهیه لوازم و تجهیزات آشپزخانه تیم اجرایی تحت نظارت طراح به دکور کردن آشپزخانه می پردازند.

طراحی دکوراسیون آشپزخانه

طراحی دکوراسیون آشپزخانه که در واقع بخشی از طراحی دکوراسیون داخلی به حساب می آید، از وظایف طراح دکوراسیون داخلی است.

استفاده از نرم افزارهای مربوط به طراحی دکوراسیون داخلی مانند SketchUp، 3D Max، AutoCad، Revit، Rhino به طراح این امکان را می دهد تا بتواند طراحی دکوراسیون آشپزخانه را به صورت سه بعدی انجام دهد. در واقع این نرم افزارها با مدل سازی در چیدمان و سایر مسائل مربوط به دکوراسیون سرعت ارائه طرح را برای طراح بالا می برند.

طراحی دکوراسیون آشپزخانه باید به صورت اصولی انجام شود. یعنی طراح دکوراسیون آشپزخانه موظف است، ابعاد استاندارد آشپزخانه نظیر مساحت کل آشپزخانه، مساحت فضای آزاد آشپزخانه، حداقل ارتفاع سقف آشپزخانه، لوله کشی آب و لوله کشی گاز را مد نظر داشته باشد تا بتواند به چیدمان دکوراسیون به خصوص نحوه قرار گرفتن سینک، گاز آشپزخانه و یخچال به عنوان سه اِلِمان مهم و کاربردی در آشپزخانه بپردازد.

دیوارپوش آشپزخانه، کفپوش آشپزخانه، رنگ و متریال به کار رفته در آشپزخانه نیز با توجه به سبک انتخابی دکوراسیون آشپزخانه که مدرن باشد، کلاسیک باشد، سنتی باشد یا نئوکلاسیک و همچنین متراژ آشپزخانه که کوچک باشد یا بزرگ نقش مهمی در طراحی دکوراسیون آشپزخانه و به طور کلی دکور کردن آن دارند.

چیدمان دکوراسیون آشپزخانه

چیدمان دکوراسیون آشپزخانه به منظور استفاده بهینه از تمامی فضای آشپزخانه و ایجاد حسی خوشایند برای فردی که در آشپزخانه آشپزی می کند و همچنین افراد خانواده که قرار است تایمی از روز را در آشپزخانه به دور هم جمع شوند، باید به صورت اصولی انجام شود.

طراح دکوراسیون آشپزخانه با داشتن علم و با در نظر گرفتن متراژ، لوله کشی آب و لوله کشی گاز داخل آشپزخانه و همچنین فضای آشپزخانه، می تواند چندین نوع چیدمان دکوراسیون آشپزخانه اصولی را ارائه دهد که در تمامی این انواع چیدمان دکوراسیون آشپزخانه توجه به “مثلث کار آشپزخانه” که به آن مثلث طلایی آشپزخانه نیز گفته می شود، بسیار مهم است.

مثلث کار آشپزخانه در واقع مربوط به نحوه قرارگیری و چیدمان سینک آشپزخانه، گاز و یخچال می باشد که هر یک از این تجهیزات و لوازم آشپزخانه در سه نقطه از یک مثلث که با خطوطی فرضی به یکدیگر وصل شده اند، قرار می گیرند. هدف از اجرای تکنیک مثلث کار آشپزخانه این است که سینک، گاز و یخچال در سه رأس از مثلث با فاصله ای مناسب از یکدیگر قرار بگیرند تا سرعت کار برای فردی که در آشپزخانه مشغول به آشپزی و کارهای مربوط به آشپزخانه است بالا رود. حالت ایده آل این است که فاصله بین این سه رأس در آشپزخانه مساوی و حدود ۱.۵ تا ۲ متر باشد.

دکوراسیون آشپزخانه مدرن

دکوراسیون آشپزخانه مدرن پرطرفدارترین سبک دکوراسیون آشپزخانه است که با اکثر سلایق سازگاری دارد. چرا که این روزها اکثر محیط هایی که افراد در آنها حضور پیدا می کنند، بسیار شلوغ هستند و افراد چه به صورت خودآگاه و چه به صورت ناخودآگاه در دیزاین فضای خانه به دنبال سادگی همراه با شیک بودن هستند و از آنجایی که آشپزخانه قلب تپنده هر خانه ای است، سادگی و در عین حال شیک بودن آن، انتخاب بسیاری از افراد است.

جالب است بدانید، تصور بسیاری از افراد در رابطه با دکوراسیون آشپزخانه مدرن، دکور کردن آشپزخانه با جدیدترین لوازم و تجهیزات دکوراسیون آشپزخانه است، در صورتی که دکوراسیون داخلی به سبک مدرن مربوط به اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم می باشد که الهام گرفته از معماری و طراحی داخلی آلمانی می باشد.

معمار و طراح دکوراسیون آشپزخانه در طراحی دکوراسیون آشپزخانه مدرن با الهام گرفتن از سبک طراحی داخلی مدرن که مربوط به قرن های نوزدهم و بیستم است، از خطوط صاف و فرم های هندسی مینیمال استفاده می کند و به این ترتیب هنر و خلاقیت خود را به تصویر می کشد. در دکوراسیون آشپزخانه مدرن علاوه بر به کار گیری خطوط صاف و اشکال هندسی مینیمال، اجرای نورپردازی داخلی متناسب با دیزاین مدرن و استفاده از رنگ های خنثی (ترجیحاً تک رنگ) در تجهیزات و لوازم آشپزخانه نقش مهمی دارد.

در این سبک از دکوراسیون آشپزخانه به دلیل تاکید بر سادگی تا حد امکان از اکسسوری های اضافی و همچنین تجهیزات پر زرق و برق مثل لوسترهای بزرگ و پرده های شلوغ و رنگی در آشپزخانه استفاده نمی شود. به عنوان مثال در طراحی دکوراسیون آشپزخانه مدرن می توان از پرده زبرا، پرده سان اسکرین، پرده شید و پرده دبل شید استفاده نمود.

در دکوراسیون آشپزخانه مدرن تاکید بر خطوط صاف افقی و عمودی است که می تواند توسط کابینت ها و کانترها ایجاد شود و ظاهری مینیمال و مدرن را به آشپزخانه بدهد. به طوری که صفحه روی کانترها سطحی کاملا صاف دارند و عموما کابینت های نصب شده در آشپزخانه ای که به سبک مدرن دیزاین شده اند، بدون دستگیره بر روی کار هستند. علاوه بر کابینت و کانتر تجهیزات دیگری در آشپزخانه هستند که با انتخاب درست آنها می توان به راحتی آشپزخانه را به سبک مدرن دکور کرد. به عنوان مثال پنجره های آشپزخانه گوشه دار و بدون قوس، میز ناهارخوری مستطیل شکل و یا مربع شکل از دیگر تجهیزات دکوراسیون آشپزخانه به سبک مدرن می باشند.

دکوراسیون آشپزخانه مدرن هم برای آشپزخانه های کوچک و هم برای آشپزخانه های بزرگ قابل اجرا می باشد.

دکوراسیون آشپزخانه مدرن
دکوراسیون آشپزخانه مدرن

دکوراسیون آشپزخانه کلاسیک

دکوراسیون آشپزخانه کلاسیک در بین انواع سبک دکوراسیون آشپزخانه، جزو سبک های محبوبی است که طرفداران خاص خودش را دارد. در واقع می توان گفت دکوراسیون آشپزخانه کلاسیک سلیقه افرادی است که تجمل گرا هستند و مجلل بودن فضا را می پسندند.

دکوراسیون آشپزخانه کلاسیک نشان دهنده اصالت معماری و طراحی داخلی هر منطقه ای است. به عنوان مثال وقتی صحبت از دکوراسیون آشپزخانه کلاسیک ایرانی می شود، منظور استفاده از رنگ هایی مثل فیروزه ای، آبی درباری، سبز و قرمز و همچنین به کار بردن اِلِمان هایی است که معرف معماری ایران باستان هستند. یا زمانی که صحبت از دکوراسیون آشپزخانه کلاسیک آمریکایی می شود، منظور به کار بردن عناصر و رنگ هایی است که در آشپزخانه های قدیمی کشور آمریکا به کار می رفته.

معمار و طراح دکوراسیون آشپزخانه زمانی که قصد دکور کردن آشپزخانه به سبک کلاسیک را دارد، علاوه بر انتخاب متریال لوکس باید توجه ویژه ای به جزئیات داشته باشد. همچنین نورپردازی داخلی برای آشپزخانه ای که به سبک کلاسیک دیزاین می شود، باید به گونه ای باشد که جزئیات به کار رفته در دکور آشپزخانه به خوبی نمایان شوند.

کابینت ممبران به دلیل داشتن برجستگی ها و جزئیات محبوب ترین نوع کابینت برای آشپزخانه ای است که به سبک کلاسیک طراحی می شود. کابینت ممبران در رنگ های سفید، قهوه ای، طوسی، مشکی، سبز، آبی کاربنی، کرم و استخوانی تولید می شود که تمامی این رنگ ها قابلیت ست شدن با انواع لوازم آشپزخانه مثل یخچال، اجاق گاز، ماشین لباسشویی و غیره را دارند. هر چند که برای دیزاین آشپزخانه کلاسیک، استفاده از تجهیزات و لوازم آشپزخانه با رنگ های سلطنتی و همچنین اجرای سنگ توصیه می شود.

سنگ که یکی از متریال و مصالح ساختمانی لوکس در صنعت ساختمان به حساب می آید، در دکوراسیون آشپزخانه کلاسیک نقش مهمی دارد. به طور معمول در آشپزخانه ای که به سبک کلاسیک دیزاین می شود، جزیره و صفحه اپن سنگی است. همچنین برای نمای بیشتر و نشان دادن عظمت و شکوه این نوع از دکوراسیون آشپزخانه، از دیوارپوش سنگی یا دیوارپوش طرح سنگ و کفپوش سنگی برای کف آشپزخانه استفاده می شود.

دکوراسیون آشپزخانه کلاسیک به دلیل شلوغی و جزئیاتی که دارد، برای آشپزخانه های کوچک پیشنهاد نمی شود. اما با خیال راحت می توان برای دکور کردن آشپزخانه های بزرگ از این سبک بهره برد.

دکوراسیون آشپزخانه کلاسیک
دکوراسیون آشپزخانه کلاسیک

دکوراسیون آشپزخانه نئوکلاسیک

دکوراسیون آشپزخانه نئوکلاسیک تلفیقی از دکوراسیون آشپزخانه به سبک مدرن و کلاسیک است. در واقع می توان گفت شکل گیری سبک نئوکلاسیک در دکوراسیون بعد از شکل گیری سبک کلاسیک در دکوراسیون و معماری اتفاق افتاده است.

دکوراسیون داخلی نئوکلاسیک سفری است از دنیای دکوراسیون کلاسیک به دنیای دکوراسیون مدرن. با وجود اینکه در این سفر تا حدی از جزئیات دکوراسیون کلاسیک کم شده است، اما همچنان تجملات به چشم می آیند. بعد از عبور از این مرحله دنیای دکوراسیون سبک مدرن را نیز به خود دید.

اما این روزها زمانی که صحبت از دکوراسیون به سبک نئوکلاسیک مطرح می شود، منظور این است که طراح دکوراسیون بعد از سفری که از دنیای دکوراسیون کلاسیک به مدرن شد و آگاهی پیدا کردن نسبت به سه سبک اصلی در دکوراسیون، هم می تواند از سادگی سبک مدرن الهام بگیرد و هم تا حدی می تواند از جزئیات سبک کلاسیک الهام بگیرد.

در دکوراسیون آشپزخانه نئوکلاسیک استفاده از رنگ هایی مثل عنابی، خردلی، برنز، نارنجی، بژ، سبز و ترکیب این نوع از رنگ ها با یکدیگر برای دکور کردن تجهیزات و لوازم آشپزخانه پیشنهاد می شود.

دکوراسیون آشپزخانه نئوکلاسیک هم برای آشپزخانه های با متراژ کم و هم برای آشپزخانه های بزرگ قابل اجرا می باشد.

دکوراسیون آشپزخانه نئوکلاسیک
دکوراسیون آشپزخانه نئوکلاسیک

انواع دکوراسیون آشپزخانه

انواع دکوراسیون آشپزخانه با توجه به متراژ، کاربری، متریال غالب به کار رفته در دکوراسیون آشپزخانه و دکوراسیون را در لیستی به شرح زیر خواهیم داشت:

  • دکوراسیون آشپزخانه کوچک
  • دکوراسیون آشپزخانه بزرگ
  • دکوراسیون آشپزخانه ساده
  • دکوراسیون آشپزخانه روستیک
  • دکوراسیون آشپزخانه چوبی
  • دکوراسیون آشپزخانه رنگارنگ
  • دکوراسیون آشپزخانه صنعتی

در ادامه به بررسی هر یک از انواع دکوراسیون آشپزخانه خواهیم پرداخت.

دکوراسیون آشپزخانه کوچک

دکوراسیون آشپزخانه کوچک به مهارت بالایی نیاز دارد و باید به صورت هوشمندانه ای انجام شود. در طراحی دکوراسیون آشپزخانه کوچک می توان از سبک های مختلف دکوراسیون آشپزخانه مثل سبک مدرن، سبک کلاسیک، سبک سنتی و همچنین سبک نئوکلاسیک استفاده نمود. اما باید این نکته را در نظر داشت که طراحی دکوراسیون آشپزخانه کوچک باید به گونه ای باشد که بتوان از تمام فضا برای چیدمان و دکور کردن آشپزخانه استفاده کرد و همچنین با انتخاب سبک و رنگ مناسب به بزرگتر دیده شدن و دلباز شدن آشپزخانه کمک کرد. از همین رو پیشنهاد بسیاری از طراحان دکوراسیون داخلی برای دکور کردن آشپزخانه کوچک، اجرای سبک مدرن است.

برای دکوراسیون آشپزخانه کوچک علاوه بر طراحی نقشه و پلانی که جایگاه هر یک از اِلِمان های مثلث کار آشپزخانه در آن مشخص است، می توان به اجرای ایده هایی پرداخت که نه تنها به استفاده بهینه از فضای آشپزخانه کمک می کنند، بلکه آن را بزرگتر و دلبازتر نیز نشان می دهند. به عنوان مثال می توان از شیشه دکوراتیو یا همان شیشه تزئینی آشپزخانه برای بزرگتر به نظر رسیدن آشپزخانه استفاده کرد.

پیشنهاد مقاله: جادویی در دنیای دکوراسیون داخلی با شیشه دکوراتیو

شیشه دکوراتیو

در ادامه لیستی از ایده هایی که برای دکوراسیون آشپزخانه کوچک مناسب هستند، را خواهیم داشت. و از آنجایی که مناسب ترین سبک برای دکوراسیون آشپزخانه کوچک سبک مدرن است، بیشتر ایده های مطرح شده در لیست زیر ایده های مشترک برای آشپزخانه های کوچک و مدرن هستند.

  • استفاده از رنگ سفید و دیگر رنگ های خنثی
  • نصب کابینت زمینی
  • نصب کابینت سقفی
  • اجرای اپن آشپزخانه
  • اجرای کانتر صاف و تخت در آشپزخانه
  • نصب شلف آشپزخانه
  • استفاده از چراغ خطی توکار
  • استفاده از گاز رومیزی
  • اجرای لوازم آشپزخانه تو کار
  • استفاده از میز گرد آشپزخانه
  • استفاده از اکسسوری های ظریف

دکوراسیون آشپزخانه بزرگ

دکوراسیون آشپزخانه بزرگ از هر سبکی می تواند پیروی کند. در واقع آشپزخانه بزرگ می تواند به سبک مدرن، به سبک سنتی، سبک کلاسیک و همچنین به سبک نئوکلاسیک دکور شود. تصور بسیاری این است که اگر آشپزخانه بزرگ باشد، چیدمان آشپزخانه راحت تر است. درست است که فضای آشپزخانه بزرگ بیشتر از آشپزخانه کوچک است، اما این بدان معنا نیست که چیدمان آشپزخانه به صورت اصولی انجام نشود. رعایت چیدمان مثلث کار آشپزخانه در هر آشپزخانه ای ضروری است، حتی برای چیدمان و دکوراسیون آشپزخانه بزرگ.

همانطور که گفته شد، آشپزخانه بزرگ قابلیت دکور شدن به هر سبک مدرن، سنتی، کلاسیک و نئوکلاسیک را دارد. از همین رو در ادامه برای دکوراسیون آشپزخانه بزرگ به بررسی ایده هایی با سبک های مختلف دکوراسیون خواهیم پرداخت.

در لیست زیر ایده هایی برای دکوراسیون آشپزخانه بزرگ به سبک مدرن را خواهیم داشت:

  • استفاده از رنگ های خنثی
  • نصب کابینت زمینی
  • نصب کابینت سقفی
  • اجرای اپن آشپزخانه
  • اجرای کانتر صاف و تخت در آشپزخانه
  • اجرای جزیره آشپزخانه
  • استفاده از میز ناهارخوری
  • نصب شلف آشپزخانه
  • اجرای پنجره بزرگ و بدون قوس در آشپزخانه
  • استفاده از نورطبیعی
  • استفاده از گاز رومیزی
  • اجرای لوازم آشپزخانه توکار

دکوراسیون آشپزخانه بزرگ به سبک کلاسیک نیز قابل اجرا می باشد که در ادامه لیستی از ایده های مربوط به این نوع از دکور کردن آشپزخانه را خواهیم داشت:

  • استفاده از رنگ های سلطنتی
  • چیدمان متقارن
  • استفاده از اکسسوری های اصیل و لوکس
  • نصب کابینت سقفی
  • نصب کابینت زمینی
  • اجرای جزیره آشپزخانه
  • اجرای کفپوش سنگی یا طرح سنگ
  • اجرای دیوارپوش سنگی یا طرح سنگ

علاوه بر سبک دکوراسیون مدرن، کلاسیک و سنتی برای آشپزخانه بزرگ می توان از سبک نئوکلاسیک نیز بهره برد. در ادامه لیستی از ایده های مربوط به دکور آشپزخانه بزرگ به سبک نئوکلاسیک را خواهیم داشت:

  • استفاده از رنگ های سلطنتی
  • نصب کابینت سقفی
  • نصب کابینت زمینی
  • اجرای جزیره آشپزخانه
  • اجرای کفپوش سنگی یا طرح سنگ
  • اجرای دیوارپوش سنگی یا طرح سنگ
  • اجرای دیوارپوش چرمی

دکوراسیون آشپزخانه ساده

دکوراسیون آشپزخانه ساده یکی از مناسب ترین انواع دکوراسیون برای آشپزخانه های کوچک است. البته این بدان معنا نیست که آشپزخانه های بزرگ را نتوان ساده دیزاین کرد.

در دکوراسیون آشپزخانه ساده علاوه بر رعایت اصول چیدمان، انتخاب رنگ و همچنین اکسسوری های آشپزخانه باید با حساسیت بالایی انجام شود.

در دکوراسیون آشپزخانه ساده از اکسسوری های ساده مثل شمع و شمعدان، گل و گلدان استفاده می شود و اکسسوری های زینتی و پر زرق و برق هیچ جایگاهی در آشپزخانه ای که قرار است ساده دکور شود، ندارند.

در دکوراسیون آشپزخانه ساده به طور معمول از رنگ های روشن آن هم به صورت تک رنگ، کابینت های بدون طرح استفاده می شود. همچنین هارمونی و هماهنگی بین کفپوش آشپزخانه، دیوارپوش آشپزخانه و دیوارپوش بین کابینت، پرده و لوازم آشپزخانه به اندازه ای است که آشپزخانه را تبدیل به محیطی دنج و آرام می کند.

دکوراسیون آشپزخانه روستیک

دکوراسیون آشپزخانه روستیک با استفاده از تجهیزاتی که از متریال طبیعی تهیه شده اند، اجرا می شود. در واقع در دکوراسیون آشپزخانه روستیک از عناصر طبیعی مثل چوب، آجر، کاشی، سنگ، بتن و فلز و لوازم قدیمی که به طور معمول بافت سختی دارند، استفاده می شود.

آشپزخانه ای که به سبک روستیک دیزاین می شود، به دلیل رنگ گرمی که دارد و همچنین متریال طبیعی که برای دیزاین در آن به کار می رود، نمادی از سادگی و آرامش می باشد و حس بودن در طبیعت را القا می کند.

نورپردازی نقش مهمی در به تصویر کشیدن جزئیات و متریال به کار رفته در دکوراسیون آشپزخانه روستیک را دارد. لامپ شمعدانی کلاسیک و لوسترهای طرح فانوس از محبوب ترین تجهیزات نورپردازی برای دکوراسیون آشپزخانه روستیک می باشند.

دکوراسیون آشپزخانه چوبی

دکوراسیون آشپزخانه چوبی در بین انواع دکوراسیون آشپزخانه از محبوبیت بالایی برخوردار است. از آنجایی که چوب حس طبیعت در محیط و برقراری ارتباط با طبیعت را در افراد ایجاد می کند، یکی از بهترین متریال برای دکور کردن و دیزاین آشپزخانه و به طور کلی دکوراسیون داخلی است.

کابینت چوبی به عنوان یکی از تجهیزات مهم آشپزخانه ای که قرار است، چوب متریال غالب آن برای دکوراسیون باشد، هیچ گاه از مد نمی افتد. کابینت چوبی این قابلیت را دارد که به راحتی با انواع رنگ ها و انواع اکسسوری های آشپزخانه ست شود. به همین دلیل است که استفاده از چوب برای دکور کردن آشپزخانه ای که به سبک مدرن، نئوکلاسیک، کلاسیک و سنتی طراحی می شوند، یکی از بهترین گزینه ها می باشد.

در دکوراسیون آشپزخانه چوبی، علاوه بر کابینت لوازم دیگری مثل میز ناهارخوری، جزیره، کانتر آشپزخانه و شلف می توانند چوبی باشند. با وجود اینکه اکثر لوازم و کابینت ها از ام دی اف و فرآورده های چوبی با روکش های رنگی هستند، اما زمانی که صحبت از کابینت چوبی یا دکوراسیون آشپزخانه چوبی می شود، منظور چوب طبیعی و یا ام دی اف با روکش طرح چوب و به رنگ قهوه ای سیر و همچنین قهوه ای روشن است.

چوب و یا طرح چوب به دلیل گرم بودن رنگ چوب و نزدیک بودن آن به طبیعت هم به تنهایی برای دکور کردن آشپزخانه چوبی کاربرد دارند و هم به راحتی با رنگ های دیگر ست می شوند.

دکوراسیون آشپزخانه رنگارنگ

دکوراسیون آشپزخانه رنگارنگ همانطور که از نامش مشخص است، از ترکیب رنگ های مختلفی که با یکدیگر هارمونی دارند، بهره می برد. دکور کردن آشپزخانه رنگارنگ یک عمل جسورانه و قابل تحسین است، چرا که کمتر افرادی هستند که بتوانند از سبک کلاسیک، سنتی، نئوکلاسیک و مدرن بگذرند و سبک خودشان را اجرا کنند. انتخاب دکوراسیون آشپزخانه رنگارنگ نشان دهنده روحیه ماجراجو و تنوع طلب فردی است که قرار است در آشپزخانه خلاقانه هنرنمایی کند.

دیوار رنگی، دیوارپوش رنگی، کابینت رنگی، لوازم برقی رنگی، سینک و شیرآلات رنگی و به طور کلی هر وسیله ای که در آشپزخانه باشد، می تواند رنگی باشد. فقط کافیست دکوراسیون آشپزخانه رنگارنگ که بیشتر هم در آشپزخانه های کوچک قابل اجرا می باشد را به یک طراح دکوراسیون آشپزخانه سپرد. طراح دکوراسیون با انتخاب بهترین پالت های رنگی که قابلیت ست شدن با یکدیگر را دارند، می تواند به بهترین نحو یک آشپزخانه رنگارنگ را طراحی کند.

دکوراسیون آشپزخانه صنعتی

دکوراسیون آشپزخانه صنعتی باید کاملا اصولی و بر اساس مثلث کار آشپزخانه با بهترین متریال، تجهیزات و لوازم آشپزخانه اجرا شود. آشپزخانه صنعتی محل کار سرآشپزی است که بیشتر تایم خود را در آشپزخانه هتل، رستوران و کترینگ می گذراند، پس چیدمان دکوراسیون آشپزخانه صنعتی بسیار مهم است. در دکوراسیون آشپزخانه صنعتی بر خلاف دیگر آشپزخانه ها که میز غذاخوری در آنها استفاده می شود، میز کار مورد استفاده قرار می گیرد.

رنگ و جنس تجهیزات و لوازم آشپزخانه اولین موضوعی است که در دکوراسیون آشپزخانه صنعتی به چشم می آید. عموما در آشپزخانه های صنعتی از لوازم و تجهیزات استیل استفاده می شود، چرا که استیل علاوه بر ضد خش بودنش به راحتی تمیز می شود. و رنگ ترکیبی که در کنار استیل و طوسی از آن استفاده می شود، سفید است. رنگ سفید برای کفپوش، دیوارپوش، کاشی و سرامیک به کار رفته در دکوراسیون آشپزخانه صنعتی علاوه بر هارمونی که با لوازم و تجهیزات دارد، به خوبی کثیفی را نشان می دهد و تمیز کردن آن راحت تر است.

مدل دکوراسیون آشپزخانه

مدل دکوراسیون آشپزخانه با توجه به متریال های موجود در هر کشور و منطقه متفاوت خواهد بود. همچنین سلایق مردم کشورهای مختلف در دکوراسیون داخلی به ویژه دکوراسیون آشپزخانه یکسان نیست و همین موضوع باعث شده است که طراحان دکوراسیون آشپزخانه در کشورهای مختلف ایده هایی را متناسب با سلایق مردم کشورشان و همچنین متریال در دسترس برای دکور کردن آشپزخانه ارائه دهند. در ادامه لیستی از مدل دکوراسیون آشپزخانه کشورهای مختلف را خواهیم داشت:

  • دکوراسیون آشپزخانه ایرانی
  • دکوراسیون آشپزخانه آمریکایی
  • دکوراسیون آشپزخانه فرانسوی

دکوراسیون آشپزخانه ایرانی

دکوراسیون آشپزخانه ایرانی با توجه به سلیقه مردمان ایرانی طراحی می شود. در مدل دکوراسیون آشپزخانه ایرانی با توجه به متراژی که آشپزخانه دارد و سبک های دکوراسیون قابل اجرا که همه سبک های دکور کردن آشپزخانه را شامل می شود، فرش جایگاه ویژه ای دارد. فرش در دکوراسیون آشپزخانه ایرانی و به طور کلی در دکوراسیون داخلی ایرانی یکی از مهمترین اِلِمان ها می باشد.

رنگ های قرمز، نیلی، آبی لاجوردی، سبز و نارنجی از رنگ های اصیل ایرانی به حساب می آیند که امروزه در بین معماران، طراحان دکوراسیون داخلی و حتی عموم مردم بسیار محبوب هستند و در دکوراسیون داخلی کاربرد دارند . استفاده از این رنگ ها در تجهیزات دکوراسیون آشپزخانه ایرانی، به آشپزخانه حس و حالی صمیمی می دهد.

علاوه بر رنگ در دکوراسیون آشپزخانه ایرانی می توان از اکسسوری ها و صنایع دستی ایرانی استفاده نمود. به عنوان مثال برای دکور کردن آشپزخانه ایرانی می توان از ظروف مسی، نقره ای و برنجی استفاده کرد.

دکوراسیون آشپزخانه آمریکایی

دکوراسیون آشپزخانه آمریکایی برای آشپزخانه هایی که کوچک هستند، گزینه مناسبی است. در آشپزخانه های کوچکی که اکثرا یک طرفه هستند، یعنی یک طرف کابینت و سایر تجهیزات آشپزخانه قرار دارند و طرف دیگر آن باز است، می توان در سمتی که باز است بار یا کانتر آشپزخانه اجرا کرد.

بار یا کانتر آشپزخانه یکی از مهمترین تجهیزات در دکوراسیون آشپزخانه آمریکایی هستند. در این نوع از آشپزخانه ها برای استفاده بهینه از فضا به جای استفاده از میز ناهارخوری، از صندلی در اطراف کانتر استفاده می شود.

در دکوراسیون آشپزخانه آمریکایی که به طور معمول یک بار یا کانتر آشپزخانه را از دیگر فضاهای خانه جدا می کند، هیچ یک از وسایل و لوازم آشپزخانه از دید مخفی نیستند. به همین دلیل تا حد امکان دکوراسیون آشپزخانه آمریکایی باید ساده باشد و یا با سبک دکوراسیون داخلی منزل هماهنگ باشد.

دکوراسیون آشپزخانه فرانسوی

دکوراسیون آشپزخانه فرانسوی مناسب افراد لوکس پسند است. در واقع می توان گفت دکوراسیون آشپزخانه فرانسوی در بین انواع سبک دکوراسیون آشپزخانه بیشترین هماهنگی را با سبک کلاسیک برای دکور کردن آشپزخانه دارد.

جزیره و ویترین از مهمترین تجهیزات آشپزخانه فرانسوی به حساب می آیند. در دکوراسیون آشپزخانه فرانسوی با هر مدل طراحی و چیدمان و همچنین با هر متراژی که باشد، جزیره در آن اجرا می شود. جزیره ای که در آشپزخانه فرانسوی استفاده می شود، عموما سنگی است چرا که سنگ به عنوان یکی از متریال های لوکس محسوب می شود و همانطور که گفته شد متریال لوکس در دکوراسیون آشپزخانه فرانسوی جایگاهی ویژه دارد.

ویترین هایی که در دکوراسیون آشپزخانه چوبی اجرا می شوند، باید با وسایل لوکس، طلاکاری شده و گران قیمت پر شوند و در نهایت با یک نورپردازی داخلی متناسب با آشپزخانه فرانسوی، مجلل بودن دکوراسیون آشپزخانه به تصویر کشیده شود.

طرح دکوراسیون آشپزخانه

طرح دکوراسیون آشپزخانه به دو نوع اپن یا باز و بدون اپن محدود نمی شود، بلکه طراح دکوراسیون آشپزخانه با در نظر گرفتن سلیقه و نیاز کارفرما و همچنین متراژ آشپزخانه طرح دکوراسیون آشپزخانه را ارائه می دهد. طرح دکوراسیون آشپزخانه باید به گونه ای باشد که اصول مربوط به مثلث کار آشپزخانه برای چیدمان دکوراسیون آشپزخانه انجام شود و دکوراسیون لوازم و تجهیزات آشپزخانه به درستی انجام شود.

طرح دکوراسیون آشپزخانه با توجه به موارد ذکر شده در چندین حالت به شرح زیر توسط دیزاینر و طراح دکوراسیون آشپزخانه می تواند، انجام شود:

  • طرح دکوراسیون آشپزخانه U شکل
  • طرح دکوراسیون آشپزخانه L شکل
  • طرح دکوراسیون آشپزخانه G شکل
  • طرح دکوراسیون آشپزخانه راهرویی (دو طرفه)
  • طرح دکوراسیون آشپزخانه خطی (یک طرفه)
  • طرح دکوراسیون آشپزخانه جزیره
  • طرح دکوراسیون آشپزخانه اپن

رنگ دکوراسیون آشپزخانه

رنگ دکوراسیون آشپزخانه با توجه به سلیقه کارفرما، سبک دکوراسیون آشپزخانه که مدرن و مینیمال باشد، کلاسیک و سنتی باشد یا نئوکلاسیک و همچنین متریالی که در آن با توجه به نوع آشپزخانه به کار می رود، می تواند متفاوت باشد. علاوه بر موارد ذکر شده، انتخاب رنگ دکوراسیون آشپزخانه بسیار حساس می باشد و طراح دکوراسیون آشپزخانه برای انتخاب رنگ حتما باید به کارفرما پیشنهاداتی را بدهد که در دلباز بودن آشپزخانه، ایجاد حس آرامش در آشپزخانه و بزرگتر جلوه کردن آشپزخانه اثرگذار باشد. و همچنین در صورتی که آشپزخانه اپن باشد، رنگ دکوراسیون آشپزخانه باید با سالن پذیرایی خانه هارمونی داشته باشد.

در ادامه لیستی از محبوب ترین رنگ های مربوط به دکوراسیون آشپزخانه را خواهیم داشت:

  • دکوراسیون آشپزخانه سفید
  • دکوراسیون آشپزخانه طوسی
  • دکوراسیون آشپزخانه صورتی
  • دکوراسیون آشپزخانه زرد

دکوراسیون آشپزخانه سفید

دکوراسیون آشپزخانه سفید یکی از محبوب ترین رنگ های دکوراسیون آشپزخانه می باشد که هم به تنهایی و هم به صورت ترکیبی با رنگ های دیگر زیبا است.

زمانی که صحبت از دکوراسیون آشپزخانه سفید می شود، منظور این است که تمامی تجهیزات، وسایل و لوازم آشپزخانه به رنگ سفید انتخاب شوند. در واقع کفپوش آشپزخانه، رنگ دیوار آشپزخانه که هم می تواند رنگ روغن باشد و هم می تواند کاغذ دیواری یا انواع دیگر دیوارپوش باشد، پرده، میز ناهاخوری، جزیره، کابینت و لوازم برقی به رنگ سفید انتخاب می شوند.

دکور کردن آشپزخانه به صورت تک رنگ کاملا سلیقه ای است، اما در بلند مدت ممکن است دکوری که به صورت تک رنگ و با رنگ خنثی اجرا شده است، دل افراد خانواده را بزند. از همین رو به طور معمول طراح دکوراسیون به طرفداران رنگ سفید در دکوراسیون آشپزخانه ترکیب این رنگ را با رنگ های دیگر پیشنهاد می دهد. دکوراسیون آشپزخانه سفید که با رنگ های دیگر ترکیب شود، حس یکنواختی را از فضای آشپزخانه می گیرد و آن را دلباز می کند. به عنوان مثال ترکیب رنگ سفید با رنگ های طلایی و طوسی از محبوب ترین ترکیب رنگ ها در دکوراسیون آشپزخانه است. در ادامه لیستی از رنگ هایی که در کنار سفید می توانند برای دکور کردن آشپزخانه استفاده شوند را خواهیم داشت:

  • دکوراسیون آشپزخانه سفید طلایی
  • دکوراسیون آشپزخانه سفید طوسی
  • دکوراسیون آشپزخانه سفید مشکی
  • دکوراسیون آشپزخانه سفید قهوه ای
  • دکوراسیون آشپزخانه سفید سرمه ای
  • دکوراسیون آشپزخانه سفید آبی
  • دکوراسیون آشپزخانه سفید سبز
  • دکوراسیون آشپزخانه سفید زرد
  • دکوراسیون آشپزخانه سفید صورتی

رنگ سفید در دکوراسیون آشپزخانه هم می تواند در دکور کردن آشپزخانه به سبک مدرن و هم در دکور کردن آشپزخانه به سبک کلاسیک مورد استفاده قرار بگیرد.

از آنجایی که دکوراسیون آشپزخانه سفید به بزرگتر دیده شدن آشپزخانه کمک می کند، این رنگ جزو اولین پیشنهادات طراح دکوراسیون آشپزخانه برای آشپزخانه های با متراژ کم می باشد. اما به طور کلی می توان گفت دکوراسیون آشپزخانه سفید برای هر آشپزخانه ای با هر متراژی قابل اجرا می باشد.

دکوراسیون آشپزخانه سفید
دکوراسیون آشپزخانه سفید

دکوراسیون آشپزخانه طوسی

دکوراسیون آشپزخانه طوسی از آنجایی که در دسته رنگ های خنثی دکوراسیون آشپزخانه قرار می گیرد، بیشتر برای آشپزخانه هایی که قرار است به سبک مدرن دیزاین شوند، به کار می رود. البته این بدان معنا نیست که در آشپزخانه هایی که به سبک کلاسیک و یا نئوکلاسیک دیزاین می شوند، نتوان از رنگ طوسی در دکوراسیون تجهیزات و لوازم آشپزخانه استفاده کرد.

زمانی که صحبت از دکوراسیون آشپزخانه طوسی می شود، نه تنها کابینت آشپزخانه بلکه سایر تجهیزات آشپزخانه مثل شیرآلات طوسی و سینک گرانیتی طوسی و همچنین لوازم برقی سیلور انتخاب می شوند.

دکوراسیون آشپزخانه طوسی هم به صورت تک رنگ و هم به صورت ترکیبی با رنگ های دیگر قابل اجرا می باشد. به طور معمول در سبک دکوراسیون آشپزخانه کلاسیک و نئوکلاسیک از رنگ طوسی به تنهایی استفاده می شود، اما در سبک دکور مدرن آشپزخانه این رنگ می تواند با رنگ های دیگر ترکیب شود. در ادامه لیستی از رنگ هایی که در کنار رنگ طوسی می توانند برای دکور کردن آشپزخانه استفاده شوند را خواهیم داشت:

  • دکوراسیون آشپزخانه طوسی سفید
  • دکوراسیون آشپزخانه طوسی مشکی
  • دکوراسیون آشپزخانه طوسی قهوه ای
  • دکوراسیون آشپزخانه طوسی طلایی
  • دکوراسیون آشپزخانه طوسی صورتی
  • دکوراسیون آشپزخانه طوسی زرد

دکوراسیون آشپزخانه طوسی اگر قرار است به سبک کلاسیک و نئوکلاسیک اجرا شود، بهتر است برای آشپزخانه های با متراژ بالا در نظر گرفته شود و اگر قرار است از رنگ طوسی در دکور آشپزخانه مدرن استفاده شود، محدودیتی در متراژ آشپزخانه نیست.

دکوراسیون آشپزخانه طوسی
دکوراسیون آشپزخانه طوسی

دکوراسیون آشپزخانه صورتی

دکوراسیون آشپزخانه صورتی دکوراسیونی است که طرفداران خاص خودش را دارد. شاید در نگاه اول صورتی رنگی دخترانه به نظر برسد که بیشتر برای دکوراسیون اتاق خواب دخترانه استفاده می شود، اما این روزها این رنگ گرم به عنوان یک رنگ محبوب مورد توجه بسیاری از خانم ها برای دکور کردن آشپزخانه نیز قرار گرفته است.

دکوراسیون آشپزخانه صورتی به دلیل لطیف بودن این رنگ خلاقیت فردی را که می خواهد ساعت هایی از روز را در آشپزخانه سپری کند، بیدار می کند.

در دکوراسیون آشپزخانه صورتی بیشتر از اینکه لوازم آشپزخانه صورتی انتخاب شوند، تجهیزات آشپزخانه و وسایلی که در آن استفاده می شوند، به رنگ صورتی هستند. به عنوان مثال کابینت صورتی رنگ، پرده آشپزخانه صورتی رنگ، رومیزی صورتی رنگ، رنگ صورتی دیوار، دیوارپوش آشپزخانه و بین کابینتی صورتی رنگ همگی جزو تجهیزات و لوازمی هستند که برای دکوراسیون آشپزخانه صورتی مورد استفاده قرار می گیرند. دکوراسیوان آشپزخانه صورتی هم می تواند به صورت تک رنگ اجرا شود و هم به صورت ترکیبی با رنگ های زیر:

  • دکوراسیون آشپزخانه صورتی سفید
  • دکوراسیون آشپزحانه صورتی طوسی
  • دکوراسیون آشپزخانه صورتی کرم
  • دکوراسیون آشپزخانه صورتی سبز

دکور کردن آشپزخانه به رنگ صورتی آشپزخانه را به آشپزخانه ای مینیمال تبدیل می کند. دکوراسیون صورتی با توجه به سلیقه کارفرما بیشتر برای آشپزخانه هایی که متراژ کمی دارند، اجرا می شود.

دکوراسیون آشپزخانه زرد

دکوراسیون آشپزخانه زرد یکی از پیشنهادات طراح دکوراسیون آشپزخانه به افرادی است که به دنبال هیجان در محیط آشپزخانه هستند. رنگ زرد در دنیای دکوراسیون جزو رنگ های فانتزی به حساب می آید که استفاده از آن در محیط آشپزخانه به عنوان یک رنگ گرم، شاد و جذاب انرژی افرادی که در آن حضور دارند را بالا می برد.

بسیاری تصور می کنند، دکوراسیون آشپزخانه زرد فقط با دیوار زرد رنگ، دیوارپوش آشپزخانه و بین کابینتی زرد رنگ امکان پذیر است، در صورتی که بعضی از تجهیزات و لوازم آشپزخانه نیز می توانند به رنگ زرد باشند. به عنوان مثال یخچال زرد رنگ، شیرآلات زرد رنگ، پرده، چراغ آویز و لوستر آشپزخانه و غیره می توانند، زرد رنگ باشند.

رنگ زرد به تنهایی برای دکوراسیون آشپزخانه انتخاب جسورانه و در عین حال زیبایی است، اما بسیاری از طراحان دکوراسیون پیشنهاد می دهند که برای دیزاین آشپزخانه این رنگ با رنگ های دیگر ترکیب شود. در ادامه لیستی از رنگ هایی که در کنار رنگ زرد برای دکوراسیون آشپزخانه مناسب هستند را خواهیم داشت:

  • دکوراسیون آشپزخانه زرد سفید
  • دکوراسیون آشپزخانه زرد طوسی
  • دکوراسیون آشپزخانه زرد مشکی
  • دکوراسیون آشپزخانه زرد سرمه ای
  • دکوراسیون آشپزخانه زرد آبی

از آنجایی که رنگ زرد در دنیای دکوراسیون داخلی به عنوان یک رنگ فانتزی شناخته می شود، جایگاهی در سبک دکوراسیون آشپزخانه کلاسیک و حتی نئوکلاسیک ندارد و فقط می توان از آن در دکوراسیون آشپزخانه مدرن و مینیمال استفاده کرد.

دکوراسیون آشپزخانه زرد باعث می شود، آشپزخانه بزرگتر به نظر برسد. به همین دلیل دکور کردن آشپزخانه با رنگ زرد برای آشپزخانه های کوچک بسیار مناسب است. هرچند که رنگ زرد در دکوراسیون آشپزخانه بزرگ نیز قابل استفاده است.

دکوراسیون آشپزخانه زرد
دکوراسیون آشپزخانه زرد

تجهیزات دکوراسیون آشپزخانه

تجهیزات دکوراسیون آشپزخانه با توجه به متراژ آشپزخانه، سبک، مدل و رنگ آشپزخانه انتخاب و اجرا می شوند. تجهیزات مختلفی در آشپزخانه وجود دارند که برای دکور کردن آشپزخانه باید با هم هماهنگی و هارمونی داشته باشند. در ادامه لیستی از تجهیزات دکوراسیون آشپزخانه را خواهیم داشت:

  • کابینت آشپزخانه
  • اپن آشپزخانه
  • جزیره آشپزخانه
  • پنجره آشپزخانه
  • پرده آشپزخانه
  • شلف آشپزخانه
  • سینک ظرفشویی آشپزخانه
  • ویترین آشپزخانه

لوازم دکوراسیون آشپزخانه

لوازم دکوراسیون آشپزخانه شامل اکسسوری هایی می شود که با توجه به سبک دکوراسیون آشپزخانه برای دکور کردن آشپزخانه انتخاب می شوند. به عنوان مثال لوستر و آباژور، گل و گلدان، شمع و شمعدان، نظم دهنده های آشپزخانه، ظروف خاص مثل ظروف رنگی یا ظروف مسی و نقره ای از لوازم دکوراسیون آشپزخانه به حساب می آیند که طرح آنها با توجه به سبک دکوراسیون آشپزخانه می تواند متفاوت باشد. به عنوان مثال لوستر کریستالی مناسب آشپزخانه ای است که به سبک کلاسیک دکور شده باشد و یا لوستر چوبی یکی از گزینه های مناسب برای آشپزخانه ای است که به سبک مدرن دکور شده باشد.

ظروف نقره ای و مسی که حس مجلل و فاخر بودن را القا می کنند، جز لوازم دکوراسیون آشپزخانه کلاسیک و نئوکلاسیک هستند که از آنها هم در داخل ویترین های شیشه ای و هم بر روی اپن و جزیره می توان استفاده نمود. ظروف رنگی نیز با قرار گرفتن در داخل کابینت های بدون در و همچنین داخل شلف آشپزخانه می توانند به عنوان لوازم دکوراسیون آشپزخانه برای دکور کردن آشپزخانه رنگارنگ مورد استفاده قرار بگیرند.

کلام آخر

دکوراسیون آشپزخانه برای زنده نگه داشتن قلب هر خانه ای واجب است. طراح دکوراسیون آشپزخانه با علم بر نحوه چیدمان اصولی آشپزخانه و رعایت اصول مربوط به مثلث کار آشپزخانه می تواند، از نرم افزارهای مربوط به طراحی داخلی مثل 3D Max، Revit، AuotoCad، Rhino، Sketchup برای طراحی سه بعدی آشپزخانه کمک بگیرد.

دکوراسیون آشپزخانه با توجه به سلیقه کارفرما، متراژ و هزینه ای که قرار است برای دکور کردن لوازم و تجهیزات آشپزخانه و به طور کلی آشپزخانه پرداخت شود، در سبک های مدرن، نئوکلاسیک، کلاسیک و سنتی قابل اجرا می باشد.

دکوراسیون آشپزخانه در مدل های مختلف مثل مدل دکوراسیون آشپزخانه ایرانی، آمریکایی، فرانسوی و غیره و همچنین در طرح های مختلفی همچون طرح دکوراسیون آشپزخانه L شکل،U شکل، Gشکل و غیره قابل اجرا می باشد. رنگ دکوراسیون آشپزخانه نیز یکی از فاکتورهای مهم در دکور کردن آشپزخانه است که با توجه به سبک، مدل، طرح، متراژ و سلیقه کارفرما انتخاب و اجرا می شود.

امیدواریم از سفر در دنیای دکوراسیون آشپزخانه به همراه ما لذت برده باشید.

سوالات متداول دکوراسیون آشپزخانه

دکوراسیون آشپزخانه به انگلیسی چه می شود؟

دکوراسیون آشپزخانه به انگلیسی می شود: Kitchen Decoration

بهترین نرم افزار طراحی دکوراسیون آشپزخانه چیست؟

Sketchup، Revit، Rhino، 3D Max، AuotoCad از بهترین نرم افزارهای طراحی دکوراسیون داخلی که دکوراسیون آشپزخانه را نیز شامل می شود، هستند.

زیباترین دکوراسیون آشپزخانه کدام نوع آن است؟

زیبایی دکوراسیون آشپزخانه کاملا سلیقه ای می باشد. فقط کافیست بهترین و مناسب ترین تجهیزات و لوازم آشپزخانه با توجه به سبک دکوراسیون آشپزخانه و رنگ انتخابی برای دکور کردن آشپزخانه انتخاب شوند و چیدمان آشپزخانه به صورت اصولی انجام شود. با هماهنگی و هارمونی بین اِلِمان ها و رنگ ها می توان زیباترین دکوراسیون آشپزخانه را داشت.

بهترین دکوراسیون آشپزخانه چگونه اجرا می شود؟

بهترین دکوراسیون آشپزخانه زمانی اجرا می شود که دکوراسیون آشپزخانه زیر نظر یک طراح دکوراسیون داخلی انجام شود. طراح دکوراسیون داخلی که دکور کردن آشپزخانه را به عهده دارد، با در نظر گرفتن متراژ، سبک، طرح و رنگ انتخابی و همچنین با لحاظ کردن اصول مربوط به مثلث کار آشپزخانه و انتخاب متریال مناسب می تواند بهترین دکوراسیون آشپزخانه را اجرا کند.

دکوراسیون آشپزخانه کوچک بدون اپن چگونه است؟

از آنجایی که اپن یا کانتر فضایی را اشغال می کنند، پیشنهاد بسیاری از طراحان دکوراسیون آشپزخانه حذف اپن و کانتر از آشپزخانه های کوچک است. میزهای ناهارخوری کوچک می توانند جایگزین مناسبی برای اپن در آشپزخانه های کوچک باشند.

آیا باید سبک دکوراسیون آشپزخانه با دکوراسیون داخلی خانه یکی باشد؟

اگر آشپزخانه اپن باشد و متراژ خانه هم کم باشد، به اندازه ای که از قسمت های دیگر خانه به ویژه سالن پذیرایی به آشپزخانه دید داشته باشد، بهتر است یک سبک برای دکوراسیون داخلی در نظر گرفته شود. اما اگر خانه بزرگ باشد و آشپزخانه از دیگر فضاها کاملا مجزا باشد، می توان سبک متفاوتی را برای دکوراسیون آشپزخانه اجرا نمود.

می توانید این نوشته را به اشتراک بگذارید.

آجر شاموتی (۴ نوع) + رنگ، دانسیته و انواع آجر شاموتی
آجر شاموتی چیست و انواع آجر شاموتی کدام است؟ دانسیته آجر شاموتی چند است؟ آجر شاموتی چه رنگ هایی دارد
دکوراسیون حمام (۷ نوع) + انواع، رنگ و مدل دکوراسیون حمام
دکوراسیون حمام چیست و انواع دکوراسیون حمام کدامند؟ محبوب ترین رنگ دکوراسیون حمام کدام رنگ است؟ برای هر مدل دکوراسیون
بهترین متر لیزری در ایران (۱۳ برند) + معرفی، مقایسه و مزایا
بهترین متر لیزری در ایران متعلق به کدام برند ابزار است؟ مشخصات بهترین متر لیزری که قابلیت اندازه گیری در
بلوک سیمانی سبک (۱۱ نوع) + وزن و انواع بلوک سیمانی سبک
بلوک سیمانی سبک چیست و انواع بلوک سیمانی سبک کدامند؟ ابعاد بلوک سیمانی و وزن بلوک سیمانی سبک چه اندازه
فنس چمنی (۶ نوع) + انواع، مشخصات و نصب فنس چمنی
فنس چمنی چیست و انواع فنس چمنی کدامند؟ کاربرد فنس چمنی چیست و مشخصات فنس چمنی شامل چه مواردی می
جایگزین وال پست (۳ نوع) + معرفی، مقایسه و مزایا
جایگزین وال پست چیست و چه تعداد مصالح جایگزین وال پست در صنعت ساختمان داریم؟ مزایای مصالح جایگزین وال پست

خبرهای داغ کمانش

با عضویت در لیست مشترکین کمانش از  لیست همکاری در فروش، تخفیفات در تبلیغات کمانش، جدیدترین مقالات، همکاری با تمامی برندهای صنعت ساختمان و دیگر فرصت ها برخوردار بشوید.

آیکون لوگو کمانش

هنوز عضو کمانش نشدی؟

کمانش در شبکه های اجتماعی

با همراهی کمانش در شبکه های اجتماعی از معرفی برندهای برتر صنعت ساختمان، آموزش های کوتاه و کاربردی، تخفیفات در تبلیغات کمانش، جدیدترین مقالات و دیگر فرصت ها برخوردار بشوید.